teo64x Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Chris_85, συγγνώμη, αλλά εκτός από την περίπτωση που κρίνεις από προσωπική εμπειρία αυτό που λες (που και πάλι αφορά το άτομο από το οποίο κρίνεις και δεν έχει γενική ισχύ), είναι κάπως αυθαίρετο. Διαφωνω φιλε τεο. Το αλισβερίσι ειναι απο και προς, ολους. Αλλος βεβαια λιγοτερο, αλλος περισσοτερο. Και τι έχει από πίσω που δεν είναι κυβέρνηση για να πάρουν στα σοβαρά της υποσχέσεις του;
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Αν όντως έψαχνες λύση στα προβλήματά σου, θα φρόντιζες, μέσα από τα όργανα του συλλόγου (αυτά που χρησιμοποιούν και οι "κακές παρατάξεις") να ασχοληθείς και εσύ για τα προβλήματά σου. Αντίθετα, το ότι περίμενες από άλλους να σου λύσουν τα προβλήματα και αυτοί οι άλλοι σε απογοήτευσαν σε κάνει περισσότερο αδιάφορο και ανίκανο, γιατί αν δεν ασχολείσαι εσύ με τα προβλήματά σου δεν έχει λόγο να ασχοληθεί και άλλος.[/b]. Δυστυχως εχουμε φτασει σε τετοια καταπτωση αξιων, ωστε να μην υπαρχει ουτε καν στα Πανεπιστημια αμεση δημοκρατια, αλλα παντα εμμεση. Για ποιο λογο φιλε Τεο να γινεται η ΓΣ οργανο της καθε παραταξης, για ποιο λογο πρεπει εγω για να λυσω ενα προβλημα που εχω π.χ. με τη σχολη, να αποτανθω στη Δαπ, στην Πασπ η οπουδηποτε αλλου? Ποιος τους εχρισε αυτους τιμητες των δικων μου αναγκων?? Πιστευω οτι κανεις φαουλ. Το να μην αναγνωριζω εγω π.χ. στη ΔΑΠ το δικαιωμα να με εκπροσωπησει για να λυθει ενα προβλημα, δε σημαινει οτι αδιαφορω γ' αυτο. Και σορρυ που απαντω στα δικα σου ποστ, αλλα δειχνεις πολυ ενθερμος υποστηρικτης της κομματικοποιησης του ακαδημαικου κοσμου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ---------- Chris_85, συγγνώμη, αλλά εκτός από την περίπτωση που κρίνεις από προσωπική εμπειρία αυτό που λες (που και πάλι αφορά το άτομο από το οποίο κρίνεις και δεν έχει γενική ισχύ), είναι κάπως αυθαίρετο. Εγω να δεχτω οτι ειναι αυθαιρετο. Εσυ αρνεισαι οτι πριν απο καθε ΓΣ υπαρχει παιδομαζωμα σε καθε παραταξη για να επισημανθει (για πολλοστη φορα) η κομματικη γραμμη που θα προωθηθει? Και τι έχει από πίσω που δεν είναι κυβέρνηση για να πάρουν στα σοβαρά της υποσχέσεις του; Κατ' αρχας εχει καθηγητες αντιστοιχου ''χρωματος''. Ακοποι βαθμοι στα αντιστοιχα μαθηματα. Και μελλοντικα βλεπουμε.
teo64x Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Για ποιο λογο φιλε Τεο να γινεται η ΓΣ οργανο της καθε παραταξης, για ποιο λογο πρεπει εγω για να λυσω ενα προβλημα που εχω π.χ. με τη σχολη, να αποτανθω στη Δαπ, στην Πασπ η οπουδηποτε αλλου? Ποιος τους εχρισε αυτους τιμητες των δικων μου αναγκων?? Δε γίνεται όργανό τους. Απλά χρησιμοποίησέ το (και) εσύ. Είναι όργανο του συλλόγου ανεξαρτήτως παρατάξεων. Κατ' αρχας εχει καθηγητες αντιστοιχου ''χρωματος''. Ακοποι βαθμοι στα αντιστοιχα μαθηματα. Και μελλοντικα βλεπουμε. Οι καθηγητές, για να αποφασίζουν με βάση την πολιτική πεποίθηση, πρέπει να βλέπουν όφελος στο μέλλον (να περιμένουν όντως να αποκτήσει εξουσία ο πολιτικός φορέας της εκάστοτε παράταξης). Διαφορετικά, θα μπορούσαν να δίνουν τους βαθμούς σε άτομα της ίδιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ίδιων μουσικών γούστων, κλπ. Τέλος πάντων, γενικώς κουράστηκα και επειδή κυκλοφορεί ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο (προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν εννοώ τον Chris_85) στο thread με πιάνει πονοκέφαλος και μόνο που κοιτάω, επομένως δε θα συμμετέχω άλλο.
Chris_85 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δε γίνεται όργανό τους. Απλά χρησιμοποίησέ το (και) εσύ. Είναι όργανο του συλλόγου ανεξαρτήτως παρατάξεων. Εχουμε διαφορετικες αποψεις, το σεβομαι. Οι καθηγητές, για να αποφασίζουν με βάση την πολιτική πεποίθηση, πρέπει να βλέπουν όφελος στο μέλλον (να περιμένουν όντως να αποκτήσει εξουσία ο πολιτικός φορέας της εκάστοτε παράταξης). Διαφορετικά, θα μπορούσαν να δίνουν τους βαθμούς σε άτομα της ίδιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ίδιων μουσικών γούστων, κλπ. Τα κινητρα μπορει να ειναι απο πολυ μεγαλοπνοα ως εντελως απλα. Απο το να κανουν την καλυτερη δυνατη καριερα ως Πανεπιστημιακοι και μελη ΔΕΠ, μεχρι το να μην κοπει το μαθημα επιλογης που διδασκουν λογω ελλειπους συμμετοχης φοιτητων. Το να υποστηριζεις οτι οι καθηγητες δεν εχουν αναγκη τους κομματικοποιημενους φοιτητες και δεν κανουν το παν για να τους εχουν μαζι τους, δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. (απ οσα αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον) ...επομένως δε θα συμμετέχω άλλο. Σεβαστο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:31 ---------- Αγαπητοί, το πανεπιστήμιο είναι χώρος συνδιαλλαγής απόψεων και ανταλλαγής επιχειρημάτων. Η λογική των απαγορεύσεων δεν υπάρχει στο πανεπιστήμιο και όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο μάλλον δεν αξίζουν να είναι μέλη του. Αυτο σου λενε τα παιδια, οτι οι παραταξεις απλα προωθουν κατα πως τους βολευει ''μασημενη τροφη'' και κομματικα μανιφεστα, μη δεχομενες καμια αλλη αποψη ή επιχειρημα (ακομα και απο τα μελη που ανηκουν στην παραταξη και θεωρουν πως καπου πρεπει να διαφωνησουν). Το μεγαλο ερωτημα ειναι, για ποιο λογο τα κομματα να εχουν λογο στο τι γινεται μεσα στο Πανεπιστημιο, λογο που επισκιαζει αυτον των φοιτητων. Και οσο για τα ''βαλε υποψηφιοτητα'', ''κανεις δεν σε αποκλειει'' κτλ ακουγονται ωραια ως επιχειρηματα, δεν εχουν ομως καμια πρακτικη εφαρμογη και ως εκ τουτου ειναι σαθρα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δυστυχως εχουμε φτασει σε τετοια καταπτωση αξιων, ωστε να μην υπαρχει ουτε καν στα Πανεπιστημια αμεση δημοκρατια, αλλα παντα εμμεση. Για ποιο λογο φιλε Τεο να γινεται η ΓΣ οργανο της καθε παραταξης, για ποιο λογο πρεπει εγω για να λυσω ενα προβλημα που εχω π.χ. με τη σχολη, να αποτανθω στη Δαπ, στην Πασπ η οπουδηποτε αλλου? Ποιος τους εχρισε αυτους τιμητες των δικων μου αναγκων?? Εδω συμφωνω. Και οχι μονο στα Πανεπιστημια αλλα και σε ολη την κοινωνια γιατι να συμβαινει αυτο? Την τεχνολογια για να μπορεσει να λειτουργησει η αμεση δημοκρατια την εχουμε.
sno0py Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εδω συμφωνω. Και οχι μονο στα Πανεπιστημια αλλα και σε ολη την κοινωνια γιατι να συμβαινει αυτο? Την τεχνολογια για να μπορεσει να λειτουργησει η αμεση δημοκρατια την εχουμε. Zapatistas αστα να πανε ειναι τα πραγματα και το ψαρι βρωμαει απο παντου κεφαλι εως κοκκαλα(κυβερνησεις μεχρι λαο).Το βασικο προβλημα που υπαρχει και δεν θα το αμφισβητησει κανεις ειναι η ελλειψη παιδειας! Αν καποιος θελει να παρει μια γευση για το τι επικρατει στις Ελληνικες σχολες ας περασει απο καμια σχολη σημερα να δει το οπαδιλικη που επικρατει ουτε σε αγωνα Εθνικης Ελλαδος παο δεν βλεπεις τοσες μπλουζες τετοιου χρωματος
pournaras Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Zapatistas αστα να πανε ειναι τα πραγματα και το ψαρι βρωμαει απο παντου κεφαλι εως κοκκαλα(κυβερνησεις μεχρι λαο).Το βασικο προβλημα που υπαρχει και δεν θα το αμφισβητησει κανεις ειναι η ελλειψη παιδειας!Αν καποιος θελει να παρει μια γευση για το τι επικρατει στις Ελληνικες σχολες ας περασει απο καμια σχολη σημερα να δει το οπαδιλικη που επικρατει ουτε σε αγωνα Εθνικης Ελλαδος παο δεν βλεπεις τοσες μπλουζες τετοιου χρωματος Οχι οτι δεν συμφωνω, αλλα μου βγηκε γέλιο μολις ειδα αυτη τη φραση. Αργησαμε βεβαια 22 σελιδες μεχρι να το γραψουμε, αλλα τελικα σε ΟΛΑ τα ας πουμε κοινωνικα θεματα, παντα καταληγουμε σε αυτο. Απορω γιατι δεν το γραφουμε μια και καλη σαν δευτερη απαντηση αμεσως μετα τον topic starter να τελειωνουμε
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το προβλημα το βρηκαμε, ωραια. Την λυση ποτε θα την βρουμε?
anterovgaltis Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 .... Απορω γιατι δεν το γραφουμε μια και καλη σαν δευτερη απαντηση αμεσως μετα τον topic starter να τελειωνουμε Ε είναι πολύ πιασάρικη απάντηση. Ακόυγεται ωραία και πάει με όλα
Teaser Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Το προβλημα το βρηκαμε, ωραια. Την λυση ποτε θα την βρουμε? Τώρα που είπες για πρόβλημα... Πήγα να ψηφίσω σήμερα και έπεσα σε πρήχτη. Ο συγκεκριμένος πρήχτης μου ζητούσε ψήφο για το κ@λοκόμμα του, εγώ δεν του έλεγα ούτε ναι ούτε όχι. Και τι γυρνάει και μου λέει? "Εμείς* σου δώσαμε σημειώσεις για τα μαθήματα δεν πρέπει να μας στηρίξεις με την ψήφο σου?"<<<<<<<<<Εδώ κολλάει η πολιτικοποίηση και το ενδιαφέρον για τα κοινά που λέγαμε... Τα συμπεράσματα δικά σας. *Κρατάνε αρχείο, ονόματα κτλ σε ποιούς έχουν δώσει σημειώσεις και παλιές εργασίες. Λογικά κάνουν μια ανάγνωση την προηγούμενη ημέρα των εκλογών για να ξέρουνε σε ποιους θα απευθυνθούν και σε ποιους όχι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ε, οχι, δεν ειπα για προβλημα. Για λυση ειπα. Αυτα που λες τα ξερουμε, τα εχουμε δει, τα εχουμε παθει. Το θεμα ειναι τι κανουμε απο εδω και περα (βασικα τι θα κανετε απο εδω και περα γιατι εγω του χρονου ταξιδευω αλλου ).
Teaser Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Οι λύσεις θα ειπωθούν εν καιρώ, σιγά σιγά. Για που πετάς αν επιτρέπεται?
Lucifer Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Πριν κάμποσο καιρό, σκάει μύτη γκομενάκι γνωστής παράταξης. Με αυτή μιλάω, έχουμε φάει σάπια 8ωρα νυχτερινά μαζί, παίζει τεσπά μια οικειότητα. Νομίζει πως πάω και την ψηφίζω κιόλας και είναι όλα καλά. Τέσπα, σκάει μύτη πριν κάνα 4μηνο, μου λέει "έχουμε πρόβλημα, χρειαζόμαστε άτομα να μπουν στο ψηφοδέλτιο". "Μπράβο" απαντάω εγώ και συνεχίζω να ζωγραφίζω την πύλη του βραδεμβούργου στις παλιές βαθμολογίες. "Μη με δείρεις" συνεχίζει, "αλλά μήπως θες να μπεις εσύ;" "Όχι" απαντάω εγώ και έχω φτάσει στο τέθριππο της πύλης που 'ναι και το πιο δύσκολο κομμάτι, όταν αρχίζει να μου εξηγεί για ποιο λόγο χρειάζονται άτομα και θα βοηθούσε αν έμπαινα στην παράταξη. Κάπου στο δεκάλεπτο, σπάω, της φωνάζω ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΚΑΣΕ, ΘΑ ΜΠΩ και σκέφτομαι πως σε μισή ώρα θα 'χω φύγει και μη με ξανάδε ποτέ κανείς. "Γιατί" σκέφτομαι, "σιγά μην αρκεί μια απλή προφορική κατάφαση, αλλιώς σιγά μη με ρωτούσε". Πάω σήμερα να "ψηφίσω", να την πείσω δηλαδή πως την ψήφισα, ψηφίζω κλασσικά ΠΑΟΚ, φεύγω. Και πριν μερικά λεπτά με ενημερώνουν στο MSN πως το όνομά μου έχει πάρει μερικές ψήφους. Wha. Da. Fuck.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Για Αγγλια. 2 χρονια μισθωτος σκλαβος μαζεψα τα λεφτα για να σπουδασω. Βεβαια παραλληλα με το Uni θα ειμαι και εκει καπου σκλαβος αλλα τωρα με την κριση μαλλον θα αναγκαστω να κλεβω για να ζησω.
pournaras Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ουτε τον εαυτο σου δεν ψηφισες μωρε; Ο Παοκ ειχε καλο ψηφοδελτιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.