billdll Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 λοιπον στο ρυθμιστικο που εχουν τα vista για τον ήχο μου εξαφανιστηκε το vu meter η γραμουλα που ανεβωκατεβενει με τον ήχο. driver καινουργιους εβαλα εκανα απενεργοποιηση και ενεργοποιηση αλλα τιποτα... για πειτε ρε "γατόνια" τι μπορει να ειναι? (λεπτομερια....αλλα εχω σπαστει... )
billdll Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 τα ηχεια σου δουλεουν σιγανευει κτλ? ναι κανονικά
billdll Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Τότε τι σκας. Αφού δουλεύουν ας το όπως είναι. εεε όπως και να το κάνεις ειναι θέμα "ψορίασης":lol:
slygeo87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εννοείς ο,τι δεν μπορείς να το εμφανίσεις δεξί κλικ (έναρξη) - properties - notification area - volume;
ChangeAllNow Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αν έχεις Dell ή πληκτρολόγιο της Gateway, τότε δες : http://en.kioskea.net/forum/affich-48679-green-volume-control-bar-is-missinf .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 τα ηχεια σου δουλεουν σιγανευει κτλ? Ροδίτικη διάλεκτος είναι αυτό;
billdll Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ροδίτικη διάλεκτος είναι αυτό;που να ξέρω?! οτι διαλεκτος και αν ειναι εγώ καταλαβα τι θέλει να πει πάντος
lefi Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ροδίτικη διάλεκτος είναι αυτό; Όχι απαραίτητα και σε άλλες περιοχές το έχω ακούσει βασικά ανήκει στην αθηναϊκή διάλεκτο. Όσο για το πρόβλημα εμένα μου το έκανε από την αρχή από τα προεγκατεστημένα Windows είχε ένα πράσινο που αναβοσβήνει, μια που θες οποσδήποτε λύση επαναφορά συστήματος δοκίμασες.
mezapos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 τελικα με το αρχικο θεμα τι εγινε γιατι αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα
billdll Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Όχι απαραίτητα και σε άλλες περιοχές το έχω ακούσει βασικά ανήκει στην αθηναϊκή διάλεκτο. Όσο για το πρόβλημα εμένα μου το έκανε από την αρχή από τα προεγκατεστημένα Windows είχε ένα πράσινο που αναβοσβήνει, μια που θες οποσδήποτε λύση επαναφορά συστήματος δοκίμασες.δεν διορθώνετε με επαναφορα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:22 ---------- τελικα με το αρχικο θεμα τι εγινε γιατι αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα μου κανει εντυπωση σε ενα "επιφανειακα" απλο θέμα να μη μπορώ να βρώ καποια λύση... εχω φαει ολο το google.. θα υπαρχει λυση αλλα ή εγώ δεν ψαχνω σωστα ή δεν εχουν ασχοληθεί με το θέμα... πάντως οφείλω να ομολογήσω πως είναι πρόκληση!! μιας και είμαι τεχνικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.