Προς το περιεχόμενο

ιντερνετ μεσω κινητου για τον υπολογιστη

chex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ξαχνω να μαθω αν υπαρχει τροπος να εχεις ενα κινητο που να το συνδεεις στον υπολογιστη και αυτο να λειτουργει σαν ασυρματη καρτα για προσβαση στο ιντερνετ. Εκανα μια ερευνα πριν ρωτησω αλλα οτι βρηκα ηταν κυριως το αναποδο(να παιρνει το κινητο ιντερνετ απο το pc). Μαλλον ουτε στα foroum εδω εχει αναφερθει παλιοτερα... καμια ιδεα και ευχαριστω εκ των προτερον

Δημοσ.

1 τρόπος είναι να συνδέσεις το κινητό σαν modem. Πρέπει όμως να έχεις κάποιο πακέτο data σαν συνδρομή για να έχεις ταχύτητες 3G ή GPRS. Ακόμα μπορείς να το δουλέψεις και σαν dial up αν κάνεις κλήση σε provider με όνομα και κωδικό. Η σύνδεση γίνετε με το καλώδιο του κινητού ή με bluetooth αν υποστηρίζει.

Και οι 2 περιπτώσεις έχουν χρέωση.

Δημοσ.

απλα και κατανοητα φαινονται οσα λες.να σαι καλα. κανει οποιοδηποτε κινητο τοτε, ετσι? ή πρεπει να ειναι τριτης γενιας? θα το ψαξω και θα επανελθω...

Δημοσ.

Αυτό το θέμα με ενδιαφέρει κ εμένα .Υπήρχε παλιότερα μια "προσφορά" της wind νομίζω αλλά τώρα δεν ισχύει πιά.Όποιος γνωρίζει κάτι συμφέρον και οικονομικό τέτοιου στυλ ας μας πεί.....με λεπτομέρειες ε!!! :-)

Δημοσ.
Αυτό το θέμα με ενδιαφέρει κ εμένα .Υπήρχε παλιότερα μια "προσφορά" της wind νομίζω αλλά τώρα δεν ισχύει πιά.Όποιος γνωρίζει κάτι συμφέρον και οικονομικό τέτοιου στυλ ας μας πεί.....με λεπτομέρειες ε!!! :-)

πραγματι απο οσα εμαθα οι χρεωσεις δεν σθμφερουν. Αυτο που εξαρχης ηθελα ηταν να γινεται το κινητο AP για το αποκομενο υπολογιστη. Κατι αντιστοιχο του usb adaptor για wifi. το οποιο τελικα γινεται αλλα πιθανον με μεγαλη καθυστεριση, για πολλους λογους.

Δημοσ.

Ισχύει. Μόνο για καρτοκινητά νομίζω. Στέλνεις PLUS στο 19349 καί με 3.50 το μήνα έχεις απεριόριστη πλοήγηση στο ιντερνετ.

EDIT: Τώρα πία είναι 40MB όριο για οποιοδήποτε site. Μαλακία γιατί με βόλευε τρομερά η απεριόριστη πλοήγηση.

Δημοσ.

Εγώ συνδέω το λαπτοπ με το κινητό μου Ericsson και μπάινω απροβλιμάτιστα στο νετ μέσω Vodafone CU. Τα βασικά σημεία είναι:

1. Δεν είναι φτηνό, άρα μόνο αν το έχεις πραγματική ανάγκη αξίζει,

2. Τα free MB είναι πολύ λίγα για να κάνεις οτιδήποτε πέρα από απλό browsing και να τσεκαρεις τίποτα φαρμακεία και μαιλ,

3. Η προσφορά της wind ΔΕΝ ΛΕΕΙ, γιατί εκτός του ορίου 40 ΜΒ δεν είναι pure internet αλλά "περνάει" μέσω wap portal - άρα δε δουλεύουν όλα τα sites,

4. Η προσφορά του CU (δωρεάν 30 ΜΒ με κάθε ανανέωση 3 ευρώ κάθε μήνα) λέει πολύ, αλλά δυστηχώς έχει λήξει... κατά καιρούς υπάρχουν παιδιά που πουλάνε σιμ με την προσφορά ενεργοποιημένη. Τώρα παίζει συγκεκριμένο πρόγραμμα που ενεργοποιείς με sms και δίνει 30ΜΒ με 3,5Ε το μήνα.

5. Η σύνδεση στο νετ μέσω του κινητού είναι πολύ εύκολη για sony ericsson και NOKIA αφού τα αντίστοιχα pcsuite που έχουν εγκαθιστούν drivers και ρυθμίσεις αυτόματα.

6. Ταχύτητες συσκευών: απλή GSM: 44kbps - ξέχνα το, 3G: 384 kbps, HSPDA: νομίζω γύρω στα 2Mbps όταν έχει 3G, εγώ πιάνω γύρω στα 1,2 - 1,6 στο σπίτι μου με φουλ 3G.

Όποιος φίλος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει ΡΜ.... ή ας πάει μια βόλτα στο φόρουμ με τα κινητά.

Δημοσ.

φιλε καλησπερα υπαρχει και η επιλογη φριτουγκοου νον στοπ ιντερνετ που σου προσφερει με 5 ευρο πλοηγηση δυο ημερων μεσο 3τζι με ταχητητες που προαναφερθηκαν. η πλοηγηση ειναι ως 1γιγα την ημερα για αποφυγη κακοβουλης χρησης. αν θεσ υπαρχει και πακετο ιδιων δυνατοτητων αλλα για μια βδομαδα με 15 ευρο. αν εχεις συσκευη (κινητο) που υποστηριζει ασυρματο δυκτιο με την εφαρμογη joikuspot premium μπορεισ να το μετατρεψεις σε ασυρματο μοντεμ - ρουτερ και να περνεις ασυρματο ιντερνετ παντου μεσο κινητης σημαντικο δεν μιλαω για συνδεση μεσω γουαπ.... αλλα μεσω γουιντ ιντερνετ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...