pavlos77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Βασικα εχει γινει μια μεγαλη βλακεια και θελω να μου πειτε πως μπορω με το DVD των Vista να κανω εκτασταση τα ιδια Vista ( απο το DVD ) πανω στα τωρινα Vista που εχω χωρις να χρειαστει να κανω φορματ και να χασω τα αρχεια μου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Νομιζω οτι αυτο δεν γινεται.Τι προβλημα εχεις ???? Αν θυμαμαι καλα αυτο γινοταν μεχρι τα win 98.
slygeo87 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Γίνεται ΚΑΙ στα XP. Για να το κάνεις απ' τα Vista απλά τρέξε τον installer των windows μέσα από τα windows.Εγώ θα σε συμβούλευα να πας ένα μικρό βηματάκι παραπέρα.Δηλαδή:α)Κράτα back up (dvd, εξωτερικό σκληρό) και β)μετά να κάνεις μια νέα εγκατάσταση του λειτουργικού. Πάντως πες μας και τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για να το κάνεις απ' τα Vista απλά τρέξε τον installer των windows μέσα από τα windows. Εννοεις εγκατασταση απο το dvd μεσα απο περιβαλλον vista ? Συμφωνω 100% για νεα εγκατασταση γιατι ακομα και αν κανει επανεγκατασταση δυσκολα θα λυθουν τυχον προβληματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ναι, αυτό...δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Αν θυμαμαι καλα το ειχα δοκιμασει σε φορητο φιλου που δεν ηξερα πως να μπουταρω απο το dvd αλλα και παλι δεν με αφηνε να κανω επανεγκατασταση.Δεν ειμαι σιγουρος αν ειχε xp ή vista.
pavlos77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Σας μεταφερω post απο αλλο topic : Λοιπον παιδια θελω να μοιραστω μαζι σας ενα μεγαλο προβλημα που αντιμετωπιζω.Λοιπον,ξεκινησα και εγω γεματως διαθεση να βαλω τα 7 σε 2ο παρτιτιον.Αρχικα σκεφτηκα να δημιουργησω ενα παριτιον απο την διαχειριση κ.τ.λ αλλα λεω οτι δεν ειναι και πολυ ευχρηστο αυτο και πηρα την αποφαση να κατεβασω το Acronis Disk Director Suite 10.0 σε νορμαλ εκδοση.Και αρχιζω... Δημιουργω το παρτιτιον επιλεγω ποσο θελω χωρο κ.τ.λ και φτανει στο σημειο να μου ζηταει επανεκινιση.Κανω επανεκινηση και μου δειχνει την μπαρα με το ποσο τις εκατο εχει ακομα.Αφου τελειωσει επιτυχως κανει επανεκινηση και μου βγαζει σφλαμα πριν μπει στον bootloader : NTLDR is missing.Press Ctrl+Alt+Del to restart.Ωωωωωχ!!! ''Τι ειναι αυτο?'' λεω.Αφου συγκρατηθηκα μπαινω μεσω Express Gate(δεν μπορω να σας εξηγησω τι ειναι αλλα τεσπα μπορω και μπαινω στο ιντερνετ) και βρισκω σε καποια σελιδα οτι πρεπει να πατησω αυτο: bootrec/fixboot και βλεπω λιγο πιο κατω οτι ο αλλος το ελυσε ετσι : bootrec/fixmbr .Πανω στην τρελα μου και εγω λεω : δεν βαζω και τα δυο μπας και φτιαξει? Βαζω το DVD των Vista 64-bit (μονο που εγω ειχα εκγατεστημενα τα 32-βιτ και δεν εβρισκα το DVD.Aλλα και παλι δεν εχει προβλημα το ειχα ξανακανει...) και πηγαινω στην επιδιορθωση και βαζω τις εντολες.Κανει restart και μου βγαζει αλλο σφαλμα : MBR is missing .Press any key to reboot. Και σκεφτομαι να παω να ξαναβαλω την εντολη που ειχε σχεση με το mbr.Παω να την βαλω κανει επανεκινηση και βλεπω μια παυλα να αναβοσβηνει συνεχεια χωρις να σματαει και μονο οταν παταω Ctrl+Alt+Del κανει επανεκινηση.Αυτα...Απο οτι καταλαβατε χρειαζομαι επιγοντως βοηθεια....Αααα επιπλεον,το καλο ειναι οτι δεν εχει χαθει κανενα αρχειο γιατι το ειδα μεσα απο το Express Gate αλλα το DVD των 7 δεν μου ξεκιναει κιολας, (τι γκαντεμια) .Τωρα κατεβασα τα Windows 7 και οταν ξεκιναει το PC δεν μου δειχνει τα Vista στον Bootloader απλα μπαινει κατευθειαν στα 7...Τελικα τα καταφερα...Εκανα install το EasyBCD και προσθεσα τα Βιστα και οταν εκανα restart μου τα ειδε και μπηκα.Τωρα ομως δεν μου δειχνει τα 7 παρολο που εχω προσθεσει την τιμη τους στο EasyBCD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.