sakourdelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 χαιρετω! τις προαλλες συνδεω τον εξωτερικο στο pc κ το antivir μου πεταξε μηνυμα οτι βρηκε ιο... τον βρηκε στο auto.exe του σκληρου. τον εσβησα κ ολα οκ.. δεν υπαρχει κανενας ιος, αλλα χαθηκε το αρχειακι αυτο κ ο σκληρος δεν ανοιγει πλεον με διπλο κλικ, αλλα με δεξι κλικ κ ανοιγμα.. καμια λυση? ΥΓ.: το autorun.inf δεν σβηστηκε. ευχαριστω εκ των προτερων!
j11h Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ριξε μια ματια σε αυτο το link http://forum.lowyat.net/topic/481508
paokara Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πρόκειτε για υιό. Σβήσε χειροκείνητα το auto.exe και το autorun.inf κάνε ένα restart και θα είσαι o.k. Υποθέτω ότι έκανες scan με κανένα antivirus γιατί αυτό θα το έχεις όχι μόνο στον εξωτερικό αλλά και στους άλλους δίσκους,στικάκια κ.λ.π ....
sakourdelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 οχι, δεν το ειχα σε κανενα αλλο δισκο... μονο στον εξωτερικο.. αλλα στανταρ δν υπαρχει ιος ρε συ
esertas Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Σε μένα το έβρισκε στο mp3 player. Δεν ξέρω αν το έσβησε αλλά τώρα ανοίγει μόνο με εξερεύνηση.
HamerZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 είναι κλασσικός ιός κτλ. Εχει αναφερθεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχα θέματα. Θες ένα προγραμματάκι με τίτλο Flash Disinfector.
the_eye Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Σβήστε το autorun.inf (μπορεί να είναι κρυφό) και θα είστε ΟΚ.
sakourdelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 είναι κλασσικός ιός κτλ. Εχει αναφερθεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχα θέματα. Θες ένα προγραμματάκι με τίτλο Flash Disinfector. το εψαχνα πριν αλλα το link δν δουλευει.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:55 ---------- Σβήστε το autorun.inf (μπορεί να είναι κρυφό) και θα είστε ΟΚ. ρε συ ξερω για το autorun κλπ διαφορα, εχω διαβασει πολλα αλλα κ παλι μερικες φορες ειναι λιγο χρησιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.