xalia Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Υπάρχει η ανάγκη για ένα τεράστιο data entry σε βάση οποιαδήποτε μορφής. Μετά ακολουθεί report κάθε τύπου για ανάλυση. Μοναδικός περιορισμός η πλατφόρμα windows, μπορώ να χρησιμοποιήσω από open source μέχρι οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Όσο αφορά το data entry το σημαντικότερο θέμα είναι το validation. Συζητάμε για πάνω από 100 πεδία ανά φόρμα. Κάποια θα είναι free text, number, drop down, check boxes γενικά από όλα έχει ο μπαξές. Ξεκίνησα για ένα online application με php ( που ξέρω κάποια πράγματα ) αλλά δε θα τελειώσει ποτέ έτσι, χρειάζομαι κάτι πιο γρήγορο. Έχετε να προτείνεται κάποια πλατφόρμα – framework ?
alexandr0s Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αν δεν ασχολείσαι με προγραμματισμό η πιο απλή λύση λέγεται 'Access'
xalia Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Θα ξεκινήσω δοκιμές με το database του OpenOffice. Δεν σκέφτηκα καθόλου την Access γιατί δε θέλω να επέμβουν οι χρήστες που θα κάνουν data entry και να καταστρέψουν το σύμπαν! Υποθέτω τώρα ότι θα μπορώ να τα κλειδώσω αυτά?
the_eye Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλά ξεκίνησες με php, βάλε και mysql από πίσω και είσαι οκ.
mkalikan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εγω φιλε μου θα σου προτεινα να δουλεψεις με τον DreamWeaver και απο πισω να εχεις μια βαση Access ή SQL Server. Φτιαχνοντας τον πινακα σου στην βαση που θα επιλεξεις και κανοντας connect απο το εργαλειο σου , DreamWeaver στον πινακα, εχεις τη δυνατοτητα να κανεις display με τη μια ολα τα πεδια του πινακα πανω στη φορμα σου, χωρις να χρειαζεται να εισαγεις ενα-ενα τα πεδια σου με το χερι.Κατοπιν μπορεις να βαλεις ο,τι validation θελεις σε οποιο πεδιο κανεις κεφι κλπ. Θεωρω οτι ειναι η πιο γρηγορη και απλη λυση , ενω γενικοτερα ο DreamWeaver ειναι ευχρηστο εργαλειο. Μανωλης/.
xalia Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 τι front end προτείνεται για access? Ουσιαστικά για data entry και αναζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.