Προς το περιεχόμενο

Μαζικό data entry (typing) με reporting tool

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει η ανάγκη για ένα τεράστιο data entry σε βάση οποιαδήποτε μορφής. Μετά ακολουθεί report κάθε τύπου για ανάλυση. Μοναδικός περιορισμός η πλατφόρμα windows, μπορώ να χρησιμοποιήσω από open source μέχρι οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Όσο αφορά το data entry το σημαντικότερο θέμα είναι το validation. Συζητάμε για πάνω από 100 πεδία ανά φόρμα. Κάποια θα είναι free text, number, drop down, check boxes γενικά από όλα έχει ο μπαξές.

Ξεκίνησα για ένα online application με php ( που ξέρω κάποια πράγματα ) αλλά δε θα τελειώσει ποτέ έτσι, χρειάζομαι κάτι πιο γρήγορο. Έχετε να προτείνεται κάποια πλατφόρμα – framework ?

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω δοκιμές με το database του OpenOffice. Δεν σκέφτηκα καθόλου την Access γιατί δε θέλω να επέμβουν οι χρήστες που θα κάνουν data entry και να καταστρέψουν το σύμπαν! Υποθέτω τώρα ότι θα μπορώ να τα κλειδώσω αυτά?

Δημοσ.

Εγω φιλε μου θα σου προτεινα να δουλεψεις με τον DreamWeaver και απο πισω να εχεις μια βαση Access ή SQL Server.

Φτιαχνοντας τον πινακα σου στην βαση που θα επιλεξεις και κανοντας connect απο το εργαλειο σου , DreamWeaver στον πινακα, εχεις τη δυνατοτητα να κανεις display με τη μια ολα τα πεδια του πινακα πανω στη φορμα σου, χωρις να χρειαζεται να εισαγεις ενα-ενα τα πεδια σου με το χερι.Κατοπιν μπορεις να βαλεις ο,τι validation θελεις σε οποιο πεδιο κανεις κεφι κλπ.

Θεωρω οτι ειναι η πιο γρηγορη και απλη λυση , ενω γενικοτερα ο DreamWeaver ειναι ευχρηστο εργαλειο.

Μανωλης/.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...