Προς το περιεχόμενο

windows 7 64 bit

nikos_90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, εχω εγκαταστατησει τα windows 7 σε 32 bit αλλα επειδη εχω 4 gb ram σκεφτομαι να τα σβησω κ να κανω την εγκατασταση στα 64 bit... θα εχω προβληματα συμβατοτητας? εχω καινουργιο pc

dual core sta 2,5 ghz

4gb ram

geforce 9600gt 1 gb

γενικα αξιζει η μεταβαση απο 32 bit λειτουργικο σε 64 bit η ειναι νωρις ακομα?

επισης θα υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης απο την release candidate στην πληρη εκδοση η θα πρεπει να κανουμε φορματ παλι?

Δημοσ.

Προχώρα άφοβα αν το υποστηρίζει ο επεξεργαστής σου. Δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας πλέον. Καιρός είναι ο κόσμος να κάνει τη μετάβαση στα 64bits. Αναβάθμιση δε νομίζω να το συστήνει η microsoft όπως έκανε και με την rc όσοι είχαν beta (δε σε αφήνει να κάνεις upgrade). Χρειάζεται clean install. Αν και με μερικές "αλχημείες" στο dvd γίνεται. Για περισσότερα join us εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=283944

Δημοσ.

κ πως μπορω να δω αν τα υποστηριζει ο επεξεργαστης μου? πρεπει να εχει κατι συγκεκριμενο?

• Super Moderators
Δημοσ.
κ πως μπορω να δω αν τα υποστηριζει ο επεξεργαστης μου? πρεπει να εχει κατι συγκεκριμενο?

με το cpu-z αν και όπως είπε ο markelos υποστηρίζει anyway...

Δημοσ.

καλημέρα για το φίλο ΝΙΚΟ_ 90, δυστυχώς είχα και εγώ την εμπνευση να βάλω την 64μπιτη έκδοση είτε σε δίσκο για διπλή εκκίνηση είτε σε καθαρή εγκατάσταση σε ολοκαίνουργιο δίσκο και το αποτέλεσμα ήταν μια ωραιότατη μπλέ οθόνη. Ψάχνωντας στα φόρουμ είδα πολύ κόσμο να έχει το ίδιο πρόβλημα.Φαίνεται ότι δεν τελειώνει σωστά την εγκατάσταση και στην επανεκίνηση γισ την συνέχεια χτυπαει κάνοντας συνεχώς επανεκινήσεις.

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει τη x64 στο laptop (από εδώ γράφω) και τα πάει μια χαρά. Δεν έχει κολλήσει ως τώρα πάντως.

...προγράμματα x64 δεν έχω βρει ακόμα. Όλα σε 32-bit τα βρίσκω. Οπότε ίσα που 'χω να λέω...

Δημοσ.

Είναι πάντως απορίας άξιο γιατί να βγάλει η M$ 32μπιτη έκδοση και στα 7. Θα τα περάσει κανείς σε κάτι παλιότερο από Athlon64???

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι πάντως απορίας άξιο γιατί να βγάλει η M$ 32μπιτη έκδοση και στα 7. Θα τα περάσει κανείς σε κάτι παλιότερο από Athlon64???

netbooks, οι Atom είναι 32bit only...

Δημοσ.
netbooks, οι Atom είναι 32bit only...

Το θέμα είναι ότι ενώ από χρόνια έχουν επικρατήσει στην αγορά οι 64 bit CPU, δεν έχουμε ουσιαστικά λειτουργικά που να τους αξιοποιούν (οκ, υπάρχουν XP/2003/Vista/Linux 64 bit αλλά η διάδοση τους είναι ελάχιστη). Νομίζω πως η Μ$ θα έπρεπε να είναι πιό αποφασιστική.

Όσον αφορά στα netbooks, όσο μένουν με Atom 270 και 1GB RAM, μάλλον καλύτερα να μείνουν με ΧΡ (ναι, έχω δει βιντεάκια να τρέχουν 7 με άνεση αλλά επιφυλάσσομαι) και στην τελική ας βγεί μια ειδική έκδοση 32 bit για αυτά. (Remember XP tablet edition π.χ.)

Δημοσ.
ένας Atom 270/280 με 2gb Ram τρέχει αρκετά καλά τα Windows 7 32bit...

Τα Windows τα τρέχει, τίποτα άλλο εκτός από αυτά μπορεί να τρέξει όμως; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

σύμφωνα με απόψεις ατόμων που το έχουν δοκιμάσει, ναι, προφανώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...