Προς το περιεχόμενο

web cam 10.5mp μονο 1.50Ε!

πΑ-Βου-Γα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κολπο με το "λάθος" στην τιμή, για να κάνεις εγγραφή, να σου λένε "sorry λάθος, τον πούλο" και να μαζεύουν αυτοί πελατολόγιο έχει παλιώσει πια...

Δημοσ.

Μπορεις να τους αναγκασεις μετα να στην δωσουν στην τιμη που ειχαν λαθος ? και πως μπορεις να το αποδειξεις ? Δυστυχως εδω ειμαστε Ελλαδαρα, σε καμια αμερικη γινονται κατι τετοια, εδω χλωμο...

Δημοσ.
Μπορεις να τους αναγκασεις μετα να στην δωσουν στην τιμη που ειχαν λαθος ? και πως μπορεις να το αποδειξεις ? Δυστυχως εδω ειμαστε Ελλαδαρα, σε καμια αμερικη γινονται κατι τετοια, εδω χλωμο...

αφου θα κλεισεις την παραγγελεια με αυτην την τιμη τελειωσε. και αμα δεν στην δωσουν κανεις κ κατεγγελεια στο ινκα

Δημοσ.

Μάλλον δεν παρακολουθείς την ενότητα με τις προσφορές. Δυστυχώς δεν "τελείωσε" και απο καταγγελίες να φάνε κι οι κότες. Συνέχεια ακυρώνουν αγγελίες για τέτοιους λόγους. Εγώ δεν έχω καμιά διάθεση να δώσω και πάλι τα στοιχεία μου στον καθένα, αλλά αν τελικά την πάρεις εσύ σε αυτην την τιμή θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Δημοσ.

Βλέπω τον τελευταίο καιρό πολλά μηνύματα για καταγγελίες στο ΙΝΚΑ. Φυσικά κανείς δε κάνει. Αν κανείς σας έχει διαβάσει ποτέ τους όρους χρήσης στα διάφορα e-shop, θα διαπιστώσει ότι ναι μεν υπόσχονται για ακριβή στοιχεία και τα λοιπά, αλλά αν προκύψει κάποιο τυπογραφικό λάθος δεν ευθύνονται και υποχρεούνται να ενημερώσουν..

Οπότε ξεχάστε τα παραμύθια περί ΙΝΚΑ..

Δημοσ.

Μιλαμε για ενα τυπογραφικο λαθος την στιγμη που ακομα και τωρα τα περισσοτερα laptop (τυχαιο προιον) δινονται με εγγυηση 1 χρονο ενα ειναι υποχρεωμενοι να δινουν 2... Ασχετο με το τοπικ αλλα τα εχω παρει στο κρανιο με αυτο το θεμα...!!!

Δημοσ.
δεν θα την παρω μονο κ μονο γιατι εκανα την μ@λ@κι@ να τους παρω να ρωτησω αν ειναι τυπογραφικο λαθος κ εδωσα και στοιχεια :cry: :mad: :eek: :o

Kαι τι σου ειπαν δεν μας ειπες......

Παντως αν και τους ενημερωσες η τιμη ακομα εκει ειναι...

Δημοσ.
Kαι τι σου ειπαν δεν μας ειπες......

Παντως αν και τους ενημερωσες η τιμη ακομα εκει ειναι...

πηρα τον τυπο εκει περα και αφου του εδωσα τα στοιχεια μου μου ειπε οτι θα με ενημερωσει... εχει περασει πανω απο δυομιση ωρες....

Δημοσ.

εάν είχατε ένα κατάστημα και ότι αν γίνει λάθος, θα θέλατε να δείτε τα άτομα που αγοράζουν αυτό το σκοπό; ότι δεν είναι σωστό εφόσον γνωρίζετε ότι είναι γραμμένο λάθος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...