πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 αγοραστε οσες περισσοτερες μπορειται! προφανως τυπογραφικο λαθος.... http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=4&cid=201&mid=49&pid=18722
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το κολπο με το "λάθος" στην τιμή, για να κάνεις εγγραφή, να σου λένε "sorry λάθος, τον πούλο" και να μαζεύουν αυτοί πελατολόγιο έχει παλιώσει πια...
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 αυτο το (ισως) σκεπτικο των ετααιριων δεν το ειχα σκεφτει αλλα ξερω ΄γω... τι να πω
johnny21a Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μπορεις να τους αναγκασεις μετα να στην δωσουν στην τιμη που ειχαν λαθος ? και πως μπορεις να το αποδειξεις ? Δυστυχως εδω ειμαστε Ελλαδαρα, σε καμια αμερικη γινονται κατι τετοια, εδω χλωμο...
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μπορεις να τους αναγκασεις μετα να στην δωσουν στην τιμη που ειχαν λαθος ? και πως μπορεις να το αποδειξεις ? Δυστυχως εδω ειμαστε Ελλαδαρα, σε καμια αμερικη γινονται κατι τετοια, εδω χλωμο... αφου θα κλεισεις την παραγγελεια με αυτην την τιμη τελειωσε. και αμα δεν στην δωσουν κανεις κ κατεγγελεια στο ινκα
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μάλλον δεν παρακολουθείς την ενότητα με τις προσφορές. Δυστυχώς δεν "τελείωσε" και απο καταγγελίες να φάνε κι οι κότες. Συνέχεια ακυρώνουν αγγελίες για τέτοιους λόγους. Εγώ δεν έχω καμιά διάθεση να δώσω και πάλι τα στοιχεία μου στον καθένα, αλλά αν τελικά την πάρεις εσύ σε αυτην την τιμή θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 δεν θα την παρω μονο κ μονο γιατι εκανα την μ@λ@κι@ να τους παρω να ρωτησω αν ειναι τυπογραφικο λαθος κ εδωσα και στοιχεια
sYn Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Βλέπω τον τελευταίο καιρό πολλά μηνύματα για καταγγελίες στο ΙΝΚΑ. Φυσικά κανείς δε κάνει. Αν κανείς σας έχει διαβάσει ποτέ τους όρους χρήσης στα διάφορα e-shop, θα διαπιστώσει ότι ναι μεν υπόσχονται για ακριβή στοιχεία και τα λοιπά, αλλά αν προκύψει κάποιο τυπογραφικό λάθος δεν ευθύνονται και υποχρεούνται να ενημερώσουν.. Οπότε ξεχάστε τα παραμύθια περί ΙΝΚΑ..
johnny21a Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μιλαμε για ενα τυπογραφικο λαθος την στιγμη που ακομα και τωρα τα περισσοτερα laptop (τυχαιο προιον) δινονται με εγγυηση 1 χρονο ενα ειναι υποχρεωμενοι να δινουν 2... Ασχετο με το τοπικ αλλα τα εχω παρει στο κρανιο με αυτο το θεμα...!!!
Sotosgl Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 δεν θα την παρω μονο κ μονο γιατι εκανα την μ@λ@κι@ να τους παρω να ρωτησω αν ειναι τυπογραφικο λαθος κ εδωσα και στοιχεια Kαι τι σου ειπαν δεν μας ειπες...... Παντως αν και τους ενημερωσες η τιμη ακομα εκει ειναι...
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Kαι τι σου ειπαν δεν μας ειπες......Παντως αν και τους ενημερωσες η τιμη ακομα εκει ειναι... πηρα τον τυπο εκει περα και αφου του εδωσα τα στοιχεια μου μου ειπε οτι θα με ενημερωσει... εχει περασει πανω απο δυομιση ωρες....
the_eye Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Την αλλάξανε http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=4&cid=201&mid=49&pid=18722 Τιμή: 167,22€ * Τιμή Με ΦΠΑ: 198,99€
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 αν πω οτι ακομα τηλεφωνο για να με "ενημερωσουν" δεν με πηρανε, θα γινω γραφικος ε????
peacer Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εάν είχατε ένα κατάστημα και ότι αν γίνει λάθος, θα θέλατε να δείτε τα άτομα που αγοράζουν αυτό το σκοπό; ότι δεν είναι σωστό εφόσον γνωρίζετε ότι είναι γραμμένο λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.