Προς το περιεχόμενο

nokia 5800 Ή nokia n81 8g

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σκεφτομαι να παρω κινητο αυτον τον καιρο και ειμαι αναμεσα στο nokia 5800 και στο nokia n81 8g...Εσεις ποιο απο τα δυο μου προτεινεται???

Δημοσ.

Δυστηχως το ΝΟΚΙΑ 5800 , ανα και έχει 1-2 λειτουργικές ελείψεις(ευελπιστουμε με μια αναβάθμιση να λυθούν) , παρόλο που και για αυτά υπάρχει λύση , είναι πολύ μπροστα σαν κινητό. Πουλάει τρελά και δεν προλαβαίνει η αντιπροσωπία να φέρνει.

Δημοσ.

αν θες τα δυνατοτερα ηχεια στην αγορα το ν81 αλλιως για οθονη αφης το 5800 το οποιο κανει και 100 ευρω παραπανω ομως....

Δημοσ.

Eγώ πήρα το Nokia 5800 πριν από δυο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένη ...

Μια χαρά είναι και η οθόνη και για αυτά που προσφέρει είναι και σχετικά φτηνό !!!

Και έχει και πολύ δυνατό ηχείο και ωραίο γραφικό περιβάλλον και δυνατότητες ...

Στα συν και η ενσωματωμένη κάρτα μνήμης 8GB, ένα σωρό τραγούδια, φωτό και βίντεο !!!

Δημοσ.

αν σε βολευει η touch screen παρε το 5800!οτι και αν παρεις,δες το πριν να δεις πως σου καθεται στο χερια!

Δημοσ.
Με τα κατασκευαστικά ελαττώματα του 5800 όμως τι παίζει; Ειδικά για την εφαρμογή στις γωνίες.

Αγόρασα κι εγώ ένα 5800 πριν 1 εβδομάδα και μάλλον , από ό,τι διαβάζω sto net , πρέπει να είμαι τυχερός γιατί τέτοιο πρόβλημα δεν παρουσιάζεται.

[Αγορασμένο από e-shop -αν και αυτό δεν έχει να λέει-]

Δημοσ.
Με τα κατασκευαστικά ελαττώματα του 5800 όμως τι παίζει; Ειδικά για την εφαρμογή στις γωνίες.

το προβλημα ειναι υπαρκτο αλλα μικρο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...