Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Τώρα να σπάσω τίποτα; Και εγώ με δύο είμαι... Και... Αντε μην αρχίσω τώρα :-D:-D:-D ας μην τσιγκουνευόσουν τα 5 ευρώ :lol: :p Πως ζεις με 2 ρε?
markelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλά τα νέα, αν και με 4 ευρώ μείον το μήνα από τα 60 που δίνω δεν είναι και μεγάλη διαφορά. Από το τίποτα όμως... Έχω φίλους που έχουν 1 και 4 οπότε θα επωφεληθούν. Αν αναβαθμίσουν και το upload ρε πούστη και το κάνουν 1mbit και στα 8 αντί στα 24 που είναι μόνο τώρα, θα βοηθούσε πολύ κόσμο. Όσο για το άγιο όρος που έχουν και wimax ένα θα πω Παπάδες Ληστές Παιδεραστές
aliakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα ας μην τσιγκουνευόσουν τα 5 ευρώ Πως ζεις με 2 ρε? επαρχεία φίλε μου αν θες πληρώνεις για 4 mbit γραμμή καλώς αλλά από τον ΟΤΕ σου λένε ότι μέχρι 2 mbit έχουμε στην περιοχή σου οπότε ζεις με 2 τελείωσε
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα επαρχεία φίλε μου αν θες πληρώνεις για 4 mbit γραμμή καλώς αλλά από τον ΟΤΕ σου λένε ότι μέχρι 2 mbit έχουμε στην περιοχή σου οπότε ζεις με 2 τελείωσε και πως ζεις
papahlamidas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Από τις 12 του μηνός εγώ κατά 90% δεν έχω Internet ή θα κάνει πολύ συχνές διακοπές! Γιατί έχω 4 και είμαι οριακά... Όταν πάω στα 8 μπαινοβγαίνει συνέχεια ... :mad:
Nomikaria Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 και πως ζεις Ε,sorry,αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα με 2mbit.Μέχρι πριν 3 χρόνια που ζούσαμε με dial-up πάθαμε τίποτα? Αν κάποιος δεν είναι μανιακός downloader/δεν θέλει να πληρώνει ένα κάρο λεφτά στον ΟΤΕ για 24/δεν μπορεί να έχει παραπάνω λόγω επαρχίας,θα πάθει τίποτα με τη 2άρα δηλαδή? Λες και όλη μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από ταχύτητες download,upload κοκ. Sorry για το off-topic.
lak10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 εμεις εδω καστορια ποτε να αναμενουμε την αναβαθμιση. γιατι θυμαμαι πριν 2.5 χρονια η αναβαθμιση απο 1mbit σε 2 αρχισε Μαιο και σε εμας εδω ηρθε μεσα νοεμβριου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ε,sorry,αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα με 2mbit.Μέχρι πριν 3 χρόνια που ζούσαμε με dial-up πάθαμε τίποτα? ε όχι και dial up πριν από 3 χρόνια, από τα τέλη του 2003 έχουμε aDSL στην Ελλάδα
PCharon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ε όχι και dial up πριν από 3 χρόνια, από τα τέλη του 2003 έχουμε aDSL στην Ελλάδα Ε, δεν είχαν όλοι (τα πρώτα 3 χρόνια οι τιμές, η διαθεσιμότητα και η ποιότητα υπηρεσιών δεν ήταν και πολύ σόι εξάλλου). Εγώ πχ όπου νά 'ναι θα κλείσω χρόνο με ADSL... ...αν προλάβω. Στρουμφάααακια μικράαα, στρουμφάαααακια τρελάαααα...
john2gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εγώ είμαι ικανοποιημένος με το download rate της 4άρας μου, με το upload της όμως έχω πρόβλημα
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 [...] με το upload της όμως έχω πρόβλημα Δηλαδή; Πόσο κατά Μ.Ο.;
lak10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ε όχι και dial up πριν από 3 χρόνια, από τα τέλη του 2003 έχουμε aDSL στην Ελλάδα σε μενα η adsl ηρθε το καλοκαιρι του 2006:-(
john2gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δηλαδή; Πόσο κατά Μ.Ο.; Τα κλασικά 256, τα πιάνει πάντα αλλά είναι λίγα. Κοινώς συμφωνώ ότι έπρεπε να ήταν παραπάνω το όριό της (και οι 8άρες να είχαν 1Mbit Upload)
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Α σόρρυ, δεν το κατάλαβα έτσι... Ναι, είναι τραγικό η 8άρα να έχει 384Kbit upload. (εμένα άραγε που από 4άρα θα αναβαθμιστεί σε 8άρα, θα αναβαθμιστεί ταυτόχρονα και το upload από 256 σε 384; όπως και να' χει, άλλο ~25kbytes/s κι άλλο ~40kbytes/s)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα