Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχει διπλασιαστεί το router θα κλειδώνει παραπάνω...μπαίνετε στο web config και το βλέπετε

• Super Moderators
Δημοσ.

αν παίζει κάποιος σε ISP μέσω ΑΡΥΣ (δλδ όχι στο ιδιόκτητο του ISP) λογικά ναι...

αλλά το να διπλασιάσουν ταχύτητα στο ιδιόκτητο είναι απλά αδύνατο...

Δημοσ.
Ο ΟΤΕ, πιστός στη στρατηγική του για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας και την επέκτασή της σε όλα τα νοικοκυριά της χώρας, προχωράει σε νέα μείωση τιμών των ταχυτήτων ADSL που παρέχει. Με την μείωση αυτή, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και αναβάθμιση των πελατών με ταχύτητες 1 και 4 Mbps σε 2 και 8 Mbps αντίστοιχα. Οι προσφερόμενες πλέον ταχύτητες, θα είναι στα 2, 8 και 24 Mbps.

Οι νέες τιμές θα ισχύσουν από τις 12 Μαΐου 2009 και αφορούν όλους, νέους και υφιστάμενους πελάτες, λιανικής και χονδρικής, οικιακούς και επιχειρησιακούς.

Οικιακοί Πελάτες

Οι νέες τιμές του conn-x, διαμορφώνονται ως εξής:

Ονομαστική ταχύτητα conn-x

Νέο Μηνιαίο τέλος

2 Μbps

€ 16,50

8 Mbps

€ 22,50

έως 24 Mbps

€ 27,90

Με τις νέες μειώσεις, τα τελευταία δύο χρόνια οι τιμές conn-x έχουν μειωθεί συνολικά έως και 54%, ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης.

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις, εκτός από την προσφορά ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων σε πελάτες χαμηλών ταχυτήτων, κάνουν πλέον πιο προσιτή τη χρήση προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, όπως το conn-x TV που απαιτείται ταχύτητα τουλάχιστον 8 Mbps.

Επιχειρήσεις

Οι νέες τιμές του conn-x@work για επιχειρήσεις, διαμορφώνονται ως εξής:

Ονομαστική ταχύτητα conn-x@work

STATIC

OFFICE

2 Μbps

29,50 €

47,90 €

8 Mbps

42,90 €

58,90 €

έως 24 Mbps

55,90 €

69,90 €

Σημειώνεται, ότι οι υφιστάμενοι πελάτες θα αναβαθμιστούν σταδιακά στις ανώτερες ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά τους.

Από την ίδια ημερομηνία θα ισχύσουν αντίστοιχες αναβαθμίσεις και στα πακέτα Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης Α.ΡΥ.Σ., που προσφέρει ο ΟΤΕ σε Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους. Συγχρόνως, θα ισχύσουν και νέες μειωμένες χρεώσεις τόσο στα εφάπαξ τέλη ενεργοποίησης όσο και στα μηνιαία τέλη. Επιπρόσθετα, στις τιμές χονδρικής, συνεχίζει να ισχύει εκπτωτικό πακέτο με το οποίο οι Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι απολαμβάνουν επιπλέον εκπτώσεις έως και 15%.

Η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΟΤΕ. Το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ φέρνει την ευρυζωνικότητα σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε 1440 διαφορετικά σημεία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Θα υπάρχουν άτομα που μπορεί να περιμένουν και μετά το καλοκαίρι.

Και μάλλον εγω θα ειμαι ενας απο αυτους!

Δημοσ.

βλακια απο οτε....στα 24 mps που μας ενδιαφερει δεν εκανε και καμια μειωσει που μας συγκινει...

Δημοσ.
Θα υπάρχουν άτομα που μπορεί να περιμένουν και μετά το καλοκαίρι.

Και μάλλον εγω θα ειμαι ενας απο αυτους!

τόσο καντεμης ?? εγω δεν βλέπω την ώρα που ειμαι με το 1 :eek:

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα spam και μη ωφέλιμα offtopic μηνύματα διαγράφηκαν. Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση προς τους συντάκτες τους να μην συνεχίσουν.

Δημοσ.

Το πρωί που πήρα 134 μου είπαν μέχρι τέλος Μαϊου θα γίνουν οι διπλασιασμοί. Καλό καλοκαίρι μας βλέπω έτσι όπως το πάνε.

Δημοσ.

Τουλαχιστο μπηκαν στον κοπο στην σελιδα διαθεσιμοτητας του OTE να γραψουν τις νεες ταχυτητες...Πιστευω πως καλα βαδιζουμε

Δημοσ.

Εμένα η γραμμη μου αναβαθμιστηκε κανονικά από χθές (12/5). Φίλος που μένει κοντά μου ακόμα περιμένει. Υπομονή παιδιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...