geovard Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Παιδιά μην τσακώνεστε, αργά ή γρήγορα όλοι θα πάρετε! Εγώ επειδή έχω ondsl home αορίστου χρόνου ήθελα να δώ τι γίνεται και πότε θα διπλασιαστούν οι ταχύτητες.Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ένας ευγενέστατος κύριος από την άλλη άκρη με καθησύχασε ότι οι αναβαθμίσεις είναι γιά όλους και όχι μόνο γιά το conn-x. Μου είπε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα έχουν δεί όλοι τις ταχύτητές τους να διπλασιάζονται. Του λέω ευχαριστώ, θα περιμένω λοιπόν όποτε γίνει, τι μπορώ εξ 'αλλου να κάνω. Την επόμενη μέρα έβλεπα γκάζια στα downloads και λέω ας ρίξω μιά ματιά. Μπαίνοντας στη σελίδα του router(speedtouch) είδα να έχει γίνει η αναβάθμιση! Έλεγε αυτό. Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 320 / 2.048 Λέτε να φταίει το τηλεφώνημα? Η περιοχή ίσως? Αυτά έγιναν εδώ και πέντε μέρες.
pigeon Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 @geovard: πως και διατηρουν ακόμα χρήστες στο ondsl, περίεργο... Σε συμφέρει σιγουρα η τιμολόγηση; Γιατι κάποια στιγμή ειδα οτι με χρεωναν σχεδον 2πλασια και αναγκάστηκα να περάσω σε connx χωρις να χάσω username /emails κτλ. (ουσιαστικά λογιστικό θεμα ειναι γιατι δεν γίνεται αλλαγη στη γραμμή αυτη καθ'αυτη).
dimitris2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 προσωπικες διαφορες αν θελετε με πμ, απανταμε σε μελη με επιχειρηματα οσο πιστευουμε οτι δεν ευσταθουν αυτα που λενε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 αρκεί να έχουν και αυτά τα μέλη επιχειρήματα της προκοπής και να μην παραπληροφορούν...
gtaivpc Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Επειδη τουλαχιστον εχουμε δικαιωμα στην ελπιδα (πσσσς) ας πει οποιος αναβαθμηστικε απο 1 σε 2... Αυτο που νομιζω πως θελει να πει ο peter ειναι: Τι διαφημιζει ο ΟΤΕ; Οτι τωρα υπαρχουν μονο 2, 8, 24mbps. Τι θα εχει η πλειοψηφεια μεχρι τον Σεπτεμβριο; 1mbps. Μπορει να νομιζει πως εχει και 2
Street-Fighter Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Επειδη τουλαχιστον εχουμε δικαιωμα στην ελπιδα (πσσσς) ας πει οποιος αναβαθμηστικε απο 1 σε 2...Αυτο που νομιζω πως θελει να πει ο peter ειναι: Τι διαφημιζει ο ΟΤΕ; Οτι τωρα υπαρχουν μονο 2, 8, 24mbps. Τι θα εχει η πλειοψηφεια μεχρι τον Σεπτεμβριο; 1mbps. Μπορει να νομιζει πως εχει και 2 Τσεκαρε ποιο πισω να δεις πόσοι αναβαθμιστηκαν.
gtaivpc Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Τσεκαρε ποιο πισω να δεις πόσοι αναβαθμιστηκαν. Απο 1 σε 2 μονο τον nickarmy βλεπω και αυτος μαλλον κανει λαθος γιατι μιλαει για upload που παραμενει σταθερο ετσι και αλλιως. Ας λετε και περιοχη παιδες :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 υπάρχουν και σε άλλα topics αν θυμάμαι καλά περιπτώσει από 1 σε 2mbit καθώς και άλλα forums που μπορούμε να checkάρουμε για να βλέπουμε ποιοι αναβαθμίστηκαν
geovard Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 @geovard: πως και διατηρουν ακόμα χρήστες στο ondsl, περίεργο... Σε συμφέρει σιγουρα η τιμολόγηση; Γιατι κάποια στιγμή ειδα οτι με χρεωναν σχεδον 2πλασια και αναγκάστηκα να περάσω σε connx χωρις να χάσω username /emails κτλ. (ουσιαστικά λογιστικό θεμα ειναι γιατι δεν γίνεται αλλαγη στη γραμμή αυτη καθ'αυτη). Τώρα πιά οι τιμές είναι ίδιες με του conn-x. Εξ άλλου οι διάφορες κατηγορίες που είχε ο ΟΤΕ καταργήθκαν και τώρα δουλεύει μόνο conn-x.Έτσι ευνοηθήκαμε κι εμείς οι παλιοί. Δεν υπάρχει επομένως κάποιος λόγος γιατί να πάω να πάρω το conn-x. Τότε έδινε ο ΟΤΕ ότι μα...α modem/router του κατέβαινε στο μυαλό με πολλά προβλήμαα, κάτι jetspeed της Intracom κάπως έτσι τα λέγανε, με πολλά προβλήματα σεταρίσματος κ.λ.π και πήγα εγώ και πήρα της αρεσκείας μου το καλύτερο speedtouch της εποχής.
jimsek Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 καλησπερα..δεν ξερω τι λεει ο Ποτες αλλα εγω εδω και 2 μηνες περιμενω την αναβαθμιση...ειναι πολυ αργοοιιιιιιι μααααα πολλλλυυυυυυ..στη 4νετ ελεγαν σημερα θα γινει αυριο ηταν ετοιμο..μπραβο τους μου ξηγηθηκαν πολυ καλα,αλλα ειχαμε και μερικα ασχημα,αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.
soctap Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Οι αναβαθμησεις εχουν ξεκινησει απο τις 4ρες που γινονται 8ρες ,η πρωτη φαση ολοκληρωνεται με το κουμπωμα του router στην μεγαλυτερη ταχυτητα χωρις να μπωρεις ομως να κατεβαζεις με την ταχυτητα κουμπωματος του router , kαι μετα θα συνεχιστει με την χιλιαρα που ειναι και οι περισσοτεροι. Οπως καταλαβαινεται οι πελατεσ του οτε ειναι 1000000 και πανω και δεν ειναι ευκολη η διαδικασια,και τα dslam xιλιαδες ανα την ελλαδα μεχρι και το τελευταιο χωριο. Η διαδικασια θα ολοκληρωθει σε 2,5 μηνεσ περιπου
pigeon Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 καλησπερα..δεν ξερω τι λεει ο Ποτες αλλα εγω εδω και 2 μηνες περιμενω την αναβαθμιση...ειναι πολυ αργοοιιιιιιι μααααα πολλλλυυυυυυ.. :confused: 12 Μαιου ξεκίνησε επίσημα το θεμα "αναβάθμιση". Το πότε μαθεύτηκε στα forum ειναι αλλη υπόθεση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 καλησπερα..δεν ξερω τι λεει ο Ποτες αλλα εγω εδω και 2 μηνες περιμενω την αναβαθμιση... επισήμως την περιμένεις 17 μέρες...
Bomber-21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Σήμερα έγινε και η αναβάθμιση σε μένα (1 ---> 2). Νότια προάστια Αθήνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα