Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
είπαμε παιδιά, η πλειοψηφία έχει 1mbit, υπομονή...

Όμως οι διαφημησεις λένε ήδη για αυξησεις ταχυτήτων και για μείωση τιμών,

σε mail μου έστηλαν:

Σε συνέχεια του μηνύματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αναβαθμίσεις

των γραμμών ισχύουν για παλιούς και νέους πελάτες και θα γίνουν σταδιακά

βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος υλοποίησης και θα ολοκληρωθούν

μέχρι το Σεπτέμβριο.

Αναφορικά με το ερώτημά σας για τη χρέωση η αλλαγή τιμής ισχύει για όλους

από τις 12 Μαΐου 2009.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με τιμή

ΟΤΕ Α.Ε.

Δηλαδη από Μάιο διαφημίζουν και πληρώνουμε κάτι που θα γίνει το Σεπτέμβριο

Δεν μπορούμε να το πούμε στο ΙΝΚΑ αυτό ?

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα γίνει το Σεπτέμβριο, θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον Σεπτέμβριο...έχουν αναβαθμιστεί αρκετοί μέχρι στιγμής και όπως καταλαβαίνεις είναι λογικό να μην γίνεται η αναβάθμιση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλους...

δεν πληρώνεις τπτ, σε πάνε σε μεγαλύτερη ταχύτητα με την τιμή της παλιάς που είχες...

σοβαρά τώρα διάβασες προσεκτικά αυτό που σου έστειλαν και έβγαλες τέτοια συμπεράσματα? :o

Δημοσ.
δεν θα γίνει το Σεπτέμβριο, θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον Σεπτέμβριο...έχουν αναβαθμιστεί αρκετοί μέχρι στιγμής και όπως καταλαβαίνεις είναι λογικό να μην γίνεται η αναβάθμιση ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλους...

δεν πληρώνεις τπτ, σε πάνε σε μεγαλύτερη ταχύτητα με την τιμή της παλιάς που είχες...

σοβαρά τώρα διάβασες προσεκτικά αυτό που σου έστειλαν και έβγαλες τέτοια συμπεράσματα? :o

Ναι, σοβαρά ! Θα με βάλεις να πω τα αυτόνόητα για να κάνεις άσκοπη αντιπαράθεση.

Το "θα ολοκληρωθεί σταδιακά" είναι μια διπλωματική εξυπνάδα, ο κόσμος πουλάει κάτι που έχει όχι κάτι που ΘΑ έχει

Ναι, πληρώνω, οι τιμές τις αγοράς για πολλούς ISP είναι 16 euro / 2 mbit , δεν μου κάναν ψυχικό

Το να διαφυμίζουν κατι που ΔΕΝ έχουν είναι παραπλανητικό

• Super Moderators
Δημοσ.

Το μειωμένο τιμολόγιο ισχύει εδώ και καμιά βδομάδα και κάτι μέρες. Δεν σημαίνει ότι όταν θα σε αναβαθμίσουν θα ισχύσει το καινούριο, άρα το μόνο πρόβλημα είναι η λογική αργοπορία, δεν χάνεις πουθενά λεφτά σε σχέση με άλλους που αναβαθμίστηκαν άμεσα...

Επίσης το 1 θα γίνει 2mbit και τα 4 θα γίνουν 8mbit, τα 2 δεν πρόκειται να γίνουν 4mbit απλά απέκτησαν αυτομάτως την τιμή του 1mbit...κοινώς εξαφανίστηκαν τα πακέτα των 1 & 4mbit

άρα για ποιο λόγο θα κάνεις καταγγελία στο ΙΝΚΑ κτλπ κτλπ?

Δημοσ.
Ναι, σοβαρά ! Θα με βάλεις να πω τα αυτόνόητα για να κάνεις άσκοπη αντιπαράθεση.

Το "θα ολοκληρωθεί σταδιακά" είναι μια διπλωματική εξυπνάδα, ο κόσμος πουλάει κάτι που έχει όχι κάτι που ΘΑ έχει

Ναι, πληρώνω, οι τιμές τις αγοράς για πολλούς ISP είναι 16 euro / 2 mbit , δεν μου κάναν ψυχικό

Το να διαφυμίζουν κατι που ΔΕΝ έχουν είναι παραπλανητικό

Κανε καταγγελία τοτε φίλε μου ειναι απλό.

αλλα ο κλασσικός ο μπιπ ο Έλληνας λέει οτι να νε αντι για να πει και ευχαριστώ θελει να βγει και απο πάνω.

btw αγορασες απο τον οτεν 2mbps?

Οχι!

Στο δωρίζουν χωρις καν να πληρώσεις κατι πάρα πάνω?

Ναι!

Αν δεν σου αρέσει ο ISP σου πολυ απλα μπορείς να αλλάξεις.

Δημοσ.
Για την τζάμπα αναβάθμιση.

Χμμ ναι, οκ.. και αμέσως μετά τις ευχαριστίες ν' αρχίσει τις απαγγελίες ευαγγελίων για την ποιότητα του internet..

Δημοσ.
Κανε καταγγελία τοτε φίλε μου ειναι απλό.

αλλα ο κλασσικός ο μπιπ ο Έλληνας λέει οτι να νε αντι για να πει και ευχαριστώ θελει να βγει και απο πάνω.

btw αγορασες απο τον οτεν 2mbps?

Οχι!

Στο δωρίζουν χωρις καν να πληρώσεις κατι πάρα πάνω?

Ναι!

Αν δεν σου αρέσει ο ISP σου πολυ απλα μπορείς να αλλάξεις.

Για όνομα του θεού...

Αυτό είναι το θέμα, ΔΕΝ μου κάνουν κανένα ψυχικο ή χάρη ή δώρο ή τζάμπα με τα 2 mbit

Προσωπηκά ποιος σου είπε πως δεν έχω κάνει καταγγελία ?

Διαφυμίζουν κατι που ΔΕΝ έχουν, αυτό είναι παραπλανητικό

Δημοσ.
Για όνομα του θεού...

Αυτό είναι το θέμα, ΔΕΝ μου κάνουν κανένα ψυχικο ή χάρη ή δώρο ή τζάμπα με τα 2 mbit

Προσωπηκά ποιος σου είπε πως δεν έχω κάνει καταγγελία ?

Διαφυμίζουν κατι που ΔΕΝ έχουν, αυτό είναι παραπλανητικό

A καλα...

Τι αλλο θα διαβάσουμε?:rolleyes:

Δημοσ.

Φιλε PeterHepner, σου εστειλαν κατι στο mail. Γραφει καθαρα, ΜΕΧΡΙ το Σεπτεμβρη. Μπορει αυριο, μπορει το Σεπτεμβρη. Καταγγελια θα κανεις για ποιο λογο; Επειδη δε σου διπλασιαζουν την ταχυτητα αμεσα; Ο,τι θελουν μπορουν να κανουν απο τη στιγμη που μονοι τους αποφασισαν να αλλαξουν τα πακετα. Δεν πληρωνες εξαρχης για 2Mbit. Για 1 πληρωσες. Τωρα υπομονη μεχρι την αλλαγη.

Και τα λεω εγω που ακουω πΟΤΕ και βγαζω σπυρακια.

Δημοσ.
απλά τα γράφεις αυτά επειδή σε χάλασε που δεν αναβαθμίστηκες άμεσα

το thread διάβασα και είδα πως οι περισσότεροι είναι δυσαρεστιμένοι και πως οι προσδοκίες τους από τις ανακυνώσεις και τις διαφημησεις του OTE έμειναν προσδοκίες

εσύ μου φαίνεται πως πως έχεις blah blah να πεις γιατί είσαι έξω από το χορό

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:29 ----------

Γραφει καθαρα, ΜΕΧΡΙ το Σεπτεμβρη. Μπορει αυριο, μπορει το Σεπτεμβρη. Καταγγελια θα κανεις για ποιο λογο;

ΝΑΙ γαμώτο ΝΑΙ, το ότι το δικαιολογει ΔΕΝ σημαινει πως δεν μας δουλεύουν με υπηρεσίες που διαθημιζουν και ΔΕΝ προσφέρουν, στη τηλεώραση είπαν μέχρι τον Σεπτέμβριο ?

Δημοσ.

Δηλαδη από Μάιο διαφημίζουν και πληρώνουμε κάτι που θα γίνει το Σεπτέμβριο

Δεν μπορούμε να το πούμε στο ΙΝΚΑ αυτό ?

Δεν πληρωνεις κατι ισα ισα μειωνονται οι τιμες

Η ΕΕΤΤ η οποια ελεγχει την αγορα τηλεπικοινωνιων ειναι ενημερη για ολες τις προσφορες και τις τιμες οποτε αν υπηρχει κατι παρανομο δε θα ειχε δωσει συγκαταθεση

Δεν παει να σου πουλησει κατι που δεν εχει. Σου λεει θα σου αναβαθμισω αυτο που ηδη εχεις με τις τιμες που πληρωνεις τωρα. Και αυτο θα γινει σε ενα βαθος χρονου. Δεν υπαρχει κατι που να δικαιολογει καταγγελια οπως καποια οικονομικη ζημια απο μερους σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...