gothrylos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Τα ιδια κ εδω. Ξερει κανεις αν το Sagem "σηκωνει" 2mbit ? Πετάξε το Sagem και πάρε κανένα router της προκοπής. Όσο είχα το συγκεκριμένο modem είχα άπειρα disconnect κάθε μέρα. Το άλλαξα και όλα καλά. Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα που λέτε δεν ξέρω αν φταίει το modem. Πάντως σηκώνει 2 Μbit.
astrea966 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 εγω αναβαθμιστηκα σημερα στα 8 και πεταει τωρα.κατεβαζω απο rapidshare με 860kb.καθολου ασχημα μπορω να πω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 αναμενόμενες ταχύτητες, ας ελπίσουμε ότι ο ΟΤΕ έχει το απαραίτητο bandwidth με εξωτερικό για να αντέξει τις αναβαθμίσεις σε όλη την Ελλάδα
swiftech Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 δηλαδη ηδη εγιναν οι αναβαθμισεις?? γιατι εμενα απο τα 4 που ειχα τωρα συνδεεται κατω απο τα 3 και οσο παει και χειροτερα, χαθηκε ο κοσμος να ερθει να φτιαξει το κτιριο του ο ΟΤΕς διπλα στο σπιτι μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 σταδιακά, σταδιακά θα γίνουν... καλά μην ελπίζεις σύντομα για mini-dslams
pappous_soulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Κλασσικό μοτίβο. Αναβαθμίζουν ονομαστηκά, υποβαθμίζουν στη πράξη. Καλά κάθομαι εγώ με την 2άρα μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 αυτό που λες δεν ισχύει στην περίπτωση του swiftech μιας και μιλάει για συγχρονισμό και όχι για throughput...κάτι άλλο θα φταίει
SomeRandomGuy Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Για να δούμε. Εγώ ακόμα στα 4 είμαι. Μακάρι να πάει σύντομα στα 8 γιατί έχω πολύ υλικό που περιμένει.
blank Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Πετάξε το Sagem και πάρε κανένα router της προκοπής. Όσο είχα το συγκεκριμένο modem είχα άπειρα disconnect κάθε μέρα. Το άλλαξα και όλα καλά. Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα που λέτε δεν ξέρω αν φταίει το modem. Πάντως σηκώνει 2 Μbit. Δεν ειχα ποτε προβλημα με disconnections και στο 1mbit αξιοποιει ολη την ταχυτητα της γραμμης. Για ενα τερματικο μονο, ειναι τζαμπα λεφτα απο την στιγμη που κανει την δουλεια του.
nickarmy Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ειδατε τη διαφήμιση αν δεν εχεται connex ΄δώρο ενα μπουζάκι ....
SomeRandomGuy Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ναι την είδα. Αρκετή έξυπνη μπορώ να πω. Σήμερα έγινε και σε 'μένα η αναβάθμιση (Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη) και οι ταχύτητες downloading (όπως ήταν αναμενόμενο) διπλασιάστηκαν. Πολύ σωστός ο ΟΤΕς.
FallenAngelGR Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εμενα αλλαξε σε 8μbps. Μενω Μαρουσι! Αλλαξε οσο ελειπα! δλδ το σαββατοκυριακο
962fm Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 εδω ρε παιδια , σε νησια υπαρχουν περιοχες - οχι μακρια απο το κεντρο της πολης - που δεν εχουν ακομα δυνατοτητα συνδεσης με dsl.... .....και στο κεντρο της πολης παλευουμε με θεωρητικα 2mbits να κατεβασουμε με 50-60.... καταναλωτες δυο ή περισσοτερων ταχυτητων....η αναβαθμιση τους μαρανε !!!
Onoufrios31 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 τίποτα και σήμερα... παραμένω στο 1... ουφ....υπάρχει κανένας απο Δράμα που αναβαθμίστηκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα