Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμένα η γραμμη μου αναβαθμιστηκε κανονικά από χθές (12/5). Φίλος που μένει κοντά μου ακόμα περιμένει. Υπομονή παιδιά

Αλήθεια?

Nice ρε μπράβο.

btw πως το κατάλαβες?

Εφαγες καμιά αποσύνδεση πριν αλλάξει?

Ρωτάω γιατί το εχω λιώσει να μπαίνω στο routerακι να βλέπω στα ποσά κλειδώνω συνέχεια:cry:

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε Street-Fighter άσ' το routerάκι ήσυχο, όσο είσαι στην τσίτα περισσότερες οι πιθανότητες να νευριάσεις και να ξενερώσεις παρά να δείς τον πολυπόθυτο διπλασιαμό, άραξε χαλάρωσε (ξέχνα το, όσο γίνεται) και μετα απο κανα μήνα, εκεί που δέν θα το περιμένεις, τσούπ θα σκάσει μύτη η αναβάθμιση (εξάλου τί να πώ εγώ, εδώ Μεσολόγγι, το έχω πάρει απόφαση και περιμένω καρτερικά την σωτήρια αναβάθμιση του 1μου mbit).

Δημοσ.
Παιδιά σε εμένα που μένω νότια προάστια έγινε το Update κανονικά σήμερα το μεσημεράκι!!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!

θεσσαλονικη κεντρο με 1mb και σερνεται χειροτερα απο πριν

Δημοσ.

Αναβαθμίστηκα και εγώ σήμερα κατά τις 10 το βράδυ! Και δεν το περίμενα τόσο νωρίς μιας και μένω επαρχία (Ηγουμενίτσα-Θεσπρωτία). Η μέγιστη ταχύτητα που έχω κατεβάσει είναι με 890 Kb/s. Not bad at all.

Δημοσ.
Εμένα η γραμμη μου αναβαθμιστηκε κανονικά από χθές (12/5). Φίλος που μένει κοντά μου ακόμα περιμένει. Υπομονή παιδιά

Μόνο εγώ το ερμήνευσα αυτό ως 12Mbit/5Mbit. ?:lol:

Δημοσ.

Σε εμένα εγινε υποβάθμιση, από τα 1024 στα 1016. Δεν ξέρω γιατί. Μήπως πήγε στα 2Mb και το ταπεινό μου μοντεμάκι Sagem F@st 800 δεν μπορεί να τα σηκώσει;

Δημοσ.

Κι εγω αναβαθμιστικα κανονικα απο χθες μαλλον και ειμαι στην περιοχη της Ηγουμενιτσας

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο μήνας έχει 16 και εγω τρέχω ακόμη με 1ΜΒ. Α ρε ΟΤΕ αθάνατε!!!!!!!!!!

να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω :P

• Super Moderators
Δημοσ.

τηλέφωνο να δηλώσεις πρόβλημα/βλάβη πήρες?

το χαλάει σημαίνει να μην δουλεύει καθόλου...

το ότι σέρνεται είναι μέσα στις επιτρεπτά όρια λειτουργίας της aDSL...

η αναβάθμιση που γίνεται στις γραμμές πραγματοποιείται ΣΤΑΔΙΑΚΑ, δεν υπήρχε περίπτωση να διπλασιαστεί όλη η Ελλάδα ταυτόχρονα την ίδια στιγμή...

Δημοσ.

Ναι... εκεί δουλεύει... κάνει την φωνή του Ρώσου στις διαφημίσεις του connex για την Γιουροβίζιον...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπες πουθενά πιο πάνω όμως ότι σε πετάει, μόνο ότι σέρνεται... :o

προφανώς τα disconnects δεν είναι αποδεκτά και για αυτό όπως είπα τηλέφωνο στο tech support του ΟΤΕ...

όχι δεν δουλεύω στον ΟΤΕ και ο ISP που έχω σπίτι μου είναι Forthnet

Δημοσ.
Σε εμένα εγινε υποβάθμιση, από τα 1024 στα 1016. Δεν ξέρω γιατί. Μήπως πήγε στα 2Mb και το ταπεινό μου μοντεμάκι Sagem F@st 800 δεν μπορεί να τα σηκώσει;

Τα ιδια κ εδω. Ξερει κανεις αν το Sagem "σηκωνει" 2mbit ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...