Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εμένα η γραμμη μου αναβαθμιστηκε κανονικά από χθές (12/5). Φίλος που μένει κοντά μου ακόμα περιμένει. Υπομονή παιδιά Αλήθεια? Nice ρε μπράβο. btw πως το κατάλαβες? Εφαγες καμιά αποσύνδεση πριν αλλάξει? Ρωτάω γιατί το εχω λιώσει να μπαίνω στο routerακι να βλέπω στα ποσά κλειδώνω συνέχεια
dhmak Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Φίλε Street-Fighter άσ' το routerάκι ήσυχο, όσο είσαι στην τσίτα περισσότερες οι πιθανότητες να νευριάσεις και να ξενερώσεις παρά να δείς τον πολυπόθυτο διπλασιαμό, άραξε χαλάρωσε (ξέχνα το, όσο γίνεται) και μετα απο κανα μήνα, εκεί που δέν θα το περιμένεις, τσούπ θα σκάσει μύτη η αναβάθμιση (εξάλου τί να πώ εγώ, εδώ Μεσολόγγι, το έχω πάρει απόφαση και περιμένω καρτερικά την σωτήρια αναβάθμιση του 1μου mbit).
papahlamidas Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδιά σε εμένα που μένω νότια προάστια έγινε το Update κανονικά σήμερα το μεσημεράκι!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!
fitsoulas Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδιά σε εμένα που μένω νότια προάστια έγινε το Update κανονικά σήμερα το μεσημεράκι!!!ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ! θεσσαλονικη κεντρο με 1mb και σερνεται χειροτερα απο πριν
mentoras99 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Υπαρχει περιπτωση να παρακινηθουν και οι isp να διπλασιασουν-δωρεαν- τις ταχυτητες τους? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243711 Ευτυχως εχω forthnet! Οποτε και να ρθει ο διπλασιασμος (1mb->2) καλοδεχουμενος!
gothrylos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Αναβαθμίστηκα και εγώ σήμερα κατά τις 10 το βράδυ! Και δεν το περίμενα τόσο νωρίς μιας και μένω επαρχία (Ηγουμενίτσα-Θεσπρωτία). Η μέγιστη ταχύτητα που έχω κατεβάσει είναι με 890 Kb/s. Not bad at all.
afentiko7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εμένα η γραμμη μου αναβαθμιστηκε κανονικά από χθές (12/5). Φίλος που μένει κοντά μου ακόμα περιμένει. Υπομονή παιδιά Μόνο εγώ το ερμήνευσα αυτό ως 12Mbit/5Mbit. ?
Cyberscout Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σε εμένα εγινε υποβάθμιση, από τα 1024 στα 1016. Δεν ξέρω γιατί. Μήπως πήγε στα 2Mb και το ταπεινό μου μοντεμάκι Sagem F@st 800 δεν μπορεί να τα σηκώσει;
sokonik_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κι εγω αναβαθμιστικα κανονικα απο χθες μαλλον και ειμαι στην περιοχη της Ηγουμενιτσας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ο μήνας έχει 16 και εγω τρέχω ακόμη με 1ΜΒ. Α ρε ΟΤΕ αθάνατε!!!!!!!!!! να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 τηλέφωνο να δηλώσεις πρόβλημα/βλάβη πήρες? το χαλάει σημαίνει να μην δουλεύει καθόλου... το ότι σέρνεται είναι μέσα στις επιτρεπτά όρια λειτουργίας της aDSL... η αναβάθμιση που γίνεται στις γραμμές πραγματοποιείται ΣΤΑΔΙΑΚΑ, δεν υπήρχε περίπτωση να διπλασιαστεί όλη η Ελλάδα ταυτόχρονα την ίδια στιγμή...
alexzzz Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ναι... εκεί δουλεύει... κάνει την φωνή του Ρώσου στις διαφημίσεις του connex για την Γιουροβίζιον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δεν είπες πουθενά πιο πάνω όμως ότι σε πετάει, μόνο ότι σέρνεται... προφανώς τα disconnects δεν είναι αποδεκτά και για αυτό όπως είπα τηλέφωνο στο tech support του ΟΤΕ... όχι δεν δουλεύω στον ΟΤΕ και ο ISP που έχω σπίτι μου είναι Forthnet
blank Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σε εμένα εγινε υποβάθμιση, από τα 1024 στα 1016. Δεν ξέρω γιατί. Μήπως πήγε στα 2Mb και το ταπεινό μου μοντεμάκι Sagem F@st 800 δεν μπορεί να τα σηκώσει; Τα ιδια κ εδω. Ξερει κανεις αν το Sagem "σηκωνει" 2mbit ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 λογικά ναι μπορεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα