Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε

Και άσε το εξωτερικό εδώ βρίσκεσαι εδώ ζεις ε μα άμα είναι ετσι πάνε και ζήσε σαν πρόβατο για να έχεις 50 mbps Ελλαδιστάν και ας έχω pstn 768kps :P

Η κλασσικη δικαιολογια του Ελληνα,οτι ταχα οι αλλοι ειναι προβατα ενω αυτος δεν ειναι :lol::lol::lol:

Απλα ειμαστε ανικανοι σαν χωρα και αυτη ειναι η μονη αληθεια εδω και πολλα χρονια.Οι δικαιολογιες ειναι απλα λογια και οχι εργα και απο αυτο τα τελευταια 50 χρονια εχουμε μπολικο στην Ελλαδα.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
φαντάζομαι τώρα αν είχες 50mbps θα έχεις τρελαθεί στο κατέβασμα ε?

Πάλι καλά λοιπόν που εγώ ξεκίνησα το internet μου με adsm και δεν με ενδιαφέρει καθόλου το κατέβασμα όπως πάρα πολλά άτομα κάνουν.Το ονομάζω και είναι Κακή χρήση του internet.

Μπαίνεις στο pc τους και εκεί βλέπεις απο ανόητη μουσική που δεν είναι καν τακτοποιημένη καμιά 20 αριά games που πότε τους δεν έχουν προλάβει να παίξουν και όσα trojan και ιούς και ταινίες θες.Αυτό είναι ωραίο?Είναι ωραίο να εχεις internet και να γίνεσαι αντικείμενο τον αντικείμενον σου?

Λοιπόν για πες μου αν είχες τωρα 50mbps πιστεύεις οτι θα τα εκμεταλλευόσουν?

Μακάρι για μένα να μην έρθει πότε αυτή η στιγμή γιατί μετά θα γίνει στάνταρ το λειτουργικό μας online λειτουργικό τα games μας και αυτά online και όλα θα περιστρέφονται γύρο από το internet :fear:

Μακριά!!!Καλύτερα 4mbps και σταθερά παρά 50 mbps και να πάμε μελλοντικά εκεί που λέω.

Δεν το θέλω για το σπίτι, για τη δουλειά το θέλω.

Στο σπίτι έχω 1mbit, αλλά επειδή δουλεύω κι από εκεί αρκετά, με βολεύει η αύξηση στα 2. Το παραπάνω χρειάζεται μόνο για το conn-x tv ή για web tv.

Στο γραφείο όμως δεν θα με χάλαγε καθόλου να έχω μια 50/10(mail server - webserver - serfing κλπ.)

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο στο down όσο στο up.

Και με τους εναλλακτικούς τράβηξα τα μαρτύρια μου και δεν θέλω άλλο.

Δημοσ.
Γιατί αυτό?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξέρω, στο email για service μου λένε να πάρω τηλέφωνο, στο τηλέφωνο μου δινουν άλλο τηλέφωνο, και μια φάση μου είπαν αν κατεβάζει με πάνω απο 35 kpbs είναι φυσιολογικό (έχω 1 mbit/s)

ή απλά ξέρουν πως εδώ που είμαι δεν έχω πραγματική εναλακτική για dsl και με βασανίζουν

Τι συγκρίνουμε όμως αφού στην Ιαπωνία έχουν κινητά απά το 1985.

και Gundam απο το 1979

Δημοσ.
δεν ξέρω, στο email για service μου λένε να πάρω τηλέφωνο, στο τηλέφωνο μου δινουν άλλο τηλέφωνο, και μια φάση μου είπαν αν κατεβάζει με πάνω απο 35 kpbs είναι φυσιολογικό (έχω 1 mbit/s)

ή απλά ξέρουν πως εδώ που είμαι δεν έχω πραγματική εναλακτική για dsl και με βασανίζουν

και Gundam απο το 1979

Σωστή η παρατήρηση. Τα anime ήρθαν στο Ελλάντα μετά από 14-15 χρόνια.

• Super Moderators
Δημοσ.
και Gundam απο το 1979

τα σπάσες, ΕΠΟΣ! :-D

Τις τιμες τις μειωνει το ιντερνετ του οτε ομως παει απο το κακο στο χειροτερο.

παραπληροφόρηση FTW!

Δημοσ.

Απο 12 Μαιου απ οσο καταλαβα θα ανακοινωθουν τα νεα τιμολογια για τις ADSL...Tωρα για τις μετατροπες καλο θα ειναι να προσευχομαστε να ξεκινησουν οι εργασιες πριν απο τον Ιουνιο !!

Δημοσ.

Παιδια, εγω ηθελα να ανεβασω την ταχυτητα μου και πριν απο 2 μηνες ρωτησα ενα τεχνικο οπου μου ειπε να μην κανω αναβαθμιση γιατι θα κανει ο Οτε τον Μαη. Δεν μου ειπε οτι θα αρχισουν οι εργασιες τοτε...

Τωρα δεν ξερω αν παει αναλογα με τις περιοχες, μην σας παρω και στον λαιμο μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...