Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε όχι και dial up πριν από 3 χρόνια, από τα τέλη του 2003 έχουμε aDSL στην Ελλάδα :-)

Το γνωρίζω,απλά η πλειοψηφία φαντάζομαι τα 2-3 τελευταία χρόνια απέκτησε adsl,μέχρι τότε δεν ήταν διαδεδομένη.

Απλά ήθελα να πω ότι καλό το Internet,το downloading κοκ αλλά ας μη γίνεται κι αυτοσκοπός πια.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά είν' τα πράματα παίδες, ας πάρουμε εμένα για παράδειγμα, απο 12 Μάη θα συνεχίζω να πληρώνω τα 16.50 του 1Mbps αλλα θα έχω μπεί στην ουρά για αναβάθμιση της ταχύτητάς μου για τα 2Mbps

Δημοσ.

Ώραια και πλήρωσα για το 2mbps 6 μήνες μπροστα πρόσφατα ( πριν τις μειώσεις ) χεχε... γκαντέμης μια ζωή...

Οι φίλοι απο επαρχία μην τα θέλουν και όλα δικά τους. Αυτοί έχουν τον καθαρό αέρα εμείς εχουμε καλύτερο internet :P

Δημοσ.

Οι φίλοι απο επαρχία μην τα θέλουν και όλα δικά τους. Αυτοί έχουν τον καθαρό αέρα εμείς εχουμε καλύτερο internet :P

ανταλάζουμε ? θα σου δόσω καθαρό αέρα για μερικά mbps. :P

(4-8, όχι πολλά)

Δημοσ.
ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα

επαρχεία φίλε μου αν θες πληρώνεις για 4 mbit γραμμή καλώς

αλλά από τον ΟΤΕ σου λένε ότι μέχρι 2 mbit έχουμε στην περιοχή σου οπότε ζεις με 2 τελείωσε

Τι εννουμε με τη λεξη επαρχια;

Γιατι εγω που μενω Αρτα κι εχω γεματη 8αρα (και τουλαχιστον τα 3/4 της 24αρας αμα εισαι κοντα στο κεντρο), τελικα δεν μενω επαρχια, αλλα πρωτευουσα.

Δημοσ.

το θέμα για μένα δεν είναι πως το 1mpbs μου είναι λίγο, απλά την ημέρα standard πάει πιο αργά κιαπ' το θάνατο

Δημοσ.

Mια ερωτηση

Αν εγω απο 1 ΜBPS που εχω τωρα θελω να βαλω μια 4αρα (οπου σημαινει 8αρα πλεον) ποσα θα πληρωνω

Ξερει κανεις??

Thanx

Δημοσ.

Πιό πάνω το εξηγώ.

Όσο χρεώνεται η 4άρα σήμερα, θα πληρώσεις, δηλαδή 22.50€

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν θα αναβαθμίσουν και οι άλλες εταιρίες το bandwith τους ? Για παράδειγμα η Φορθνετ?

Μήπως ο ΠΟΤΕ το έκανε έπειτα από το πρόστιμο που θα πληρώσει των 2.000.000 ευρώ (Αν το πληρώσει βέβαια και αυτό)?

Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν θα αναβαθμίσουν και οι άλλες εταιρίες το bandwith τους ? Για παράδειγμα η Φορθνετ?

Μήπως ο ΠΟΤΕ το έκανε έπειτα από το πρόστιμο που θα πληρώσει των 2.000.000 ευρώ (Αν το πληρώσει βέβαια και αυτό)?

τι να σου κάνει η forthnet ρε φιλαράκι να σου βάλει 50mbps? Ουτε τα 24 δεν πιάνετε καλά καλά.

Δημοσ.
Εγώ αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έχω FTTC αν και μπορεί να είναι και FTTB, και έχω VDSL2 50/10.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τι τα γράφεις αυτά, θες να μας στείλεις αδιάβαστους?

Εδώ και δύο μήνες τσακώνομαι με τον ΟΤΕ για ένα γαμ..... conn-x office 24/1 , που το καταφέρανε να συνδέεται στα 14/1 (από 6/0.4 που ήταν πριν αρχίσω τα καντήλια), με αποσυνδέσεις 2-3 φορές τη μέρα, ενώ είμαι 700 μέτρα από το κέντρο του ΟΤΕ στην Νέα Ιωνία...

Μέχρι CISCO πήρα μπας και δουλέψει η κωλογραμμή :cry::cry:

Ούτε μισθωμένη πια, έλεος!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...