Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα να σπάσω τίποτα; :mad:

Και εγώ με δύο είμαι... Και... Αντε μην αρχίσω τώρα :mad:

:-D:-D:-D:-D ας μην τσιγκουνευόσουν τα 5 ευρώ :lol::lol: :P :p

Πως ζεις με 2 ρε? :rolleyes: :P

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά τα νέα, αν και με 4 ευρώ μείον το μήνα από τα 60 που δίνω δεν είναι και μεγάλη διαφορά. Από το τίποτα όμως... Έχω φίλους που έχουν 1 και 4 οπότε θα επωφεληθούν. Αν αναβαθμίσουν και το upload ρε πούστη και το κάνουν 1mbit και στα 8 αντί στα 24 που είναι μόνο τώρα, θα βοηθούσε πολύ κόσμο. Όσο για το άγιο όρος που έχουν και wimax ένα θα πω

Παπάδες Ληστές Παιδεραστές

Δημοσ.

ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα

ας μην τσιγκουνευόσουν τα 5 ευρώ

Πως ζεις με 2 ρε?

επαρχεία φίλε μου αν θες πληρώνεις για 4 mbit γραμμή καλώς

αλλά από τον ΟΤΕ σου λένε ότι μέχρι 2 mbit έχουμε στην περιοχή σου οπότε ζεις με 2 τελείωσε

Δημοσ.
ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα

επαρχεία φίλε μου αν θες πληρώνεις για 4 mbit γραμμή καλώς

αλλά από τον ΟΤΕ σου λένε ότι μέχρι 2 mbit έχουμε στην περιοχή σου οπότε ζεις με 2 τελείωσε

και πως ζεις :rolleyes:

Δημοσ.

Από τις 12 του μηνός εγώ κατά 90% δεν έχω Internet ή θα κάνει πολύ συχνές διακοπές!

Γιατί έχω 4 και είμαι οριακά...

Όταν πάω στα 8 μπαινοβγαίνει συνέχεια ... :mad::mad::mad:

Δημοσ.
και πως ζεις :rolleyes:

Ε,sorry,αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα με 2mbit.Μέχρι πριν 3 χρόνια που ζούσαμε με dial-up πάθαμε τίποτα?

Αν κάποιος δεν είναι μανιακός downloader/δεν θέλει να πληρώνει ένα κάρο λεφτά στον ΟΤΕ για 24/δεν μπορεί να έχει παραπάνω λόγω επαρχίας,θα πάθει τίποτα με τη 2άρα δηλαδή?

Λες και όλη μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από ταχύτητες download,upload κοκ.

Sorry για το off-topic.

Δημοσ.

εμεις εδω καστορια ποτε να αναμενουμε την αναβαθμιση. γιατι θυμαμαι πριν 2.5 χρονια η αναβαθμιση απο 1mbit σε 2 αρχισε Μαιο και σε εμας εδω ηρθε μεσα νοεμβριου

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε,sorry,αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα με 2mbit.Μέχρι πριν 3 χρόνια που ζούσαμε με dial-up πάθαμε τίποτα?

ε όχι και dial up πριν από 3 χρόνια, από τα τέλη του 2003 έχουμε aDSL στην Ελλάδα :-)

Δημοσ.
ε όχι και dial up πριν από 3 χρόνια, από τα τέλη του 2003 έχουμε aDSL στην Ελλάδα :-)

Ε, δεν είχαν όλοι (τα πρώτα 3 χρόνια οι τιμές, η διαθεσιμότητα και η ποιότητα υπηρεσιών δεν ήταν και πολύ σόι εξάλλου). Εγώ πχ όπου νά 'ναι θα κλείσω χρόνο με ADSL...

...αν προλάβω.

Στρουμφάααακια μικράαα,

στρουμφάαααακια τρελάαααα...

jester.gif

Δημοσ.
σε μενα η adsl ηρθε το καλοκαιρι του 2006:-(
Δημοσ.
Δηλαδή; Πόσο κατά Μ.Ο.;

Τα κλασικά 256, τα πιάνει πάντα αλλά είναι λίγα. Κοινώς συμφωνώ ότι έπρεπε να ήταν παραπάνω το όριό της (και οι 8άρες να είχαν 1Mbit Upload)

Δημοσ.

Α σόρρυ, δεν το κατάλαβα έτσι...

Ναι, είναι τραγικό η 8άρα να έχει 384Kbit upload. (εμένα άραγε που από 4άρα θα αναβαθμιστεί σε 8άρα, θα αναβαθμιστεί ταυτόχρονα και το upload από 256 σε 384; όπως και να' χει, άλλο ~25kbytes/s κι άλλο ~40kbytes/s)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...