Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δηλαδή ρε μάγκες 12 Μαΐου 2009 από 4 θα έχω 8?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 lina δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα γινόταν κάτι τέτοιο, έχει γίνει ήδη 2 φορές από το 2003
linaaaaaaaaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Οσο για το Vdsl, δεν ξερω αν θα περπατησει τελικα... ΥΠοτιθεται οτι θα συνδεθουμε μονο με οπτικη ινα καποια στιγμη... Ποναει η καρδια μου να ξερω οτι κατω απο το σπιτι μου περναει και εγω ειμαι ακομα με το συστραμενο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:07 ---------- lina δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα γινόταν κάτι τέτοιο, έχει γίνει ήδη 2 φορές από το 2003 Εξαρταται την περιοχη. Στην δικη μου για παραδειγμα δεν εχει πεσει ποτε, απλα σερνεται! :-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το vdsl είναι οπτική είναι μέχρι το ΚΑΦΑΟ νομίζω, μετά είναι χαλκός αλλά η απόσταση είναι μικρή οπότε οι απώλειες είναι σχετικά ok...
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δηλαδή ρε μάγκες 12 Μαΐου 2009 από 4 θα έχω 8? :rolleyes: someone plz
linaaaaaaaaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 :rolleyes: someone plz Ετσι ανακοινωθηκε φιλτατε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ε δεν δουλεύουμε και στον ΟΤΕ για να είμαστε σίγουροι, λογικά θα γίνει σταδιακά...
Steven Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το vdsl είναι οπτική είναι μέχρι το ΚΑΦΑΟ νομίζω, μετά είναι χαλκός αλλά η απόσταση είναι μικρή οπότε οι απώλειες είναι σχετικά ok... Υπάρχουν διάφοροι τύποι με τους οποίους μπορεί να υλοποιηθεί το VDSL Fiber to the node (FTTN) Fiber to the curb (FTTC) Fiber to the building (FTTB) Fiber to the home (FTTH) Εγώ αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έχω FTTC αν και μπορεί να είναι και FTTB, και έχω VDSL2 50/10. Το ότι περνάει οπτική ίνα έξω από το σπίτι πολλών δεν σημαίνει τίποτα.. Προφανώς και ο ΟΤΕ έχει οπτικές ίνες και πολλές κιόλας, αλλά δεν είναι για να μοιράζει internet στον κόσμο, αλλά για να μεταφέρει σε μεγάλες αποστάσεις πολλά Gbps.. Φανταστείτε να σας έδινε τώρα VDSL. Εδώ δεν περπατάνε τα 2 και τα 4 Mbps φανταστείτε τι χρειάζεται για να σας δώσει 25 και 50. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνουν τρελές αναβαθμίσεις, από τη γραμή που μας έρχεται το internet στην Ελλάδα μέχρι το τελευταίο dslam.. Γενικά δεν είναι καθόλου απλό. Για το αν θα περπατήσει ή όχι δεν τίθεται θέμα.. Εγώ εχω ήδη triple play και είναι αναμφισβήτητα το μέλλον.. Μέχρι και HD κάνω stream και δουλεύει αρκετά ικανοποιητηκά. Όπως επίσης το μέλλον είναι η αποθήκευση τεράστιου όγκου δεδομένων online και για αυτό χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο bandwidth στο upload.. Οι εποχές που αφήναμε το πψ ανοιχτό το βράδυ για να κατέβει το Alias έχουν περάσει.. Τώρα θέλουμε να πατάμε download, να φτιάχνουμε τον καφέ μας και να έχει κατέβει. Με την 50αρα μου από rapid γίνεται άνετα αυτό, ακόμα και με HD υλικό και αυτά δεν είναι τίποτα.. Όταν πάμε σε FTTH να δείτε τι ταχύτητες θα πιάνουμε!
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ε δεν δουλεύουμε και στον ΟΤΕ για να είμαστε σίγουροι, λογικά θα γίνει σταδιακά... Ε αυτό φοβόμουν. Για τις τιμές όσοι έχουν 4 θα πληρώνουν τα 4 και στα 8 έτσι ή το αλλάξανε?
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά οι μειώσεις των τιμών θα ισχύσουν από 12 Μαΐου, δεν είδα πουθενά να λέει ότι την ίδια μέρα θα αρχίσουν οι αναβαθμίσεις... (που και να έλεγε, δεν έχω κάποιο λόγο να το πιστέψω) Για τις τιμές όσοι έχουν 4 θα πληρώνουν τα 4 και στα 8 έτσι ή το αλλάξανε? Αφού η 4άρα θα καταργηθεί (μαζί με το 1MBit), από τη στιγμή που θα αναβαθμιστεί σε 8άρα.
thanos75x Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν ειναι τιποτα γι αυτους να μας κανουν αυτοματα αλλαγη ταχυτητων ολα μεσω του κεντρου γινονται... Ας κανουμε ομως και λιγη υπομονη τι να πουν και οι παροχοι που απο οσες DSL εχω περασει 1/10 πιανει ταχυτητα κοντα σε αυτες που υποσχονται (εξαρταται παντα και η αποσταση) τουλαχιστον στον ΟΤΕ απο οσες εχω περασει 7/10 πιανουν ταχυτητα μια χαρα. Ας μη μιλησουμε και για την αθλια υποστηριξη των παροχων παιρνεις τηλ και "ΑΝ" πιασεις γραμμη θα σου πουν ενα καρο μπουρδες προκειμενου να ξεφυγουν απο την υποχρεωση...
xvagos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές, αλλά στο χωριό μου σκάβουν τους δρόμους εδώ και κανένα μήνα. Λέτε να περνάν τίποτα οπτικές ίνες; Να το δω αυτό και να πάω στο Άγιο Όρος για... διακοπές!
Clouder Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εγώ παιδιά έχω 1mbit,ακούω για την αναβάθμιση από τον Μάρτιο,είχε ανακοινωθεί ότι οι αναβαθμίσεις θα ολοκληρωθούν μέσα στον Απρίλιο και τώρα περιμένω.Ξέρει κάποιος ένα χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των αναβαθμίσεων για να μην περιμένω άσκοπα κάθε μέρα να πάει το 1 2?
kostasR1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 η 1 θα γίνει 2... η 4 θα γίνει 8... για την 2 δεν λέει κάτι (μάλλον 4) Οι 2048 δεν θα αλλάξει γιατί εμπλέκεται και η επαρχια στο κόλπο και ταχύτητες άνω των 2048 δεν υποστηρίζονται προς το παρόν από τα κέντρα
giorgos147 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Οι 2048 δεν θα αλλάξει γιατί εμπλέκεται και η επαρχια στο κόλπο και ταχύτητες άνω των 2048 δεν υποστηρίζονται προς το παρόν από τα κέντρα Τώρα να σπάσω τίποτα; Και εγώ με δύο είμαι... Και... Αντε μην αρχίσω τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα