Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα τώρα είναι να αναβαθμιστεί το δίκτυο απο άποψη υποδομών.

Πολυ σωστα τα λες φιλε μου.Εχει ενας φιλος μου 2αρα συνδεση(μιλαμε για επαρχεια) και κατεβαζει στην καλυτερη με 76 kb/sec.Πηρε τηλεφωνο στον οτε και του ειπαν οτι δεν γινετε κατι γιατι το κεντρο που στελνει το σημα ειναι μακρια απο την κατοικια του και οτι ειναι για τα μπαζα.Επισις ειπαν οτι θα το αντικαταστησουν εντος της χρονιας αλλα μετα απο ενα χρονο ακομη δεν εχει γινει τιποτα(και το προβλημα δεν το εχει μονο αυτος αλλα και αλλες περιοχες του νομου).

Οποτε θα προτιμουσα κι εγω να εκαναν update το δικτιο και οχι τις ταχυτητες(τουλαχιστον για την ωρα).

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σας ενημερωσω οτι το δικτυο οπτικων ινων ειναι ετοιμο απο το 2004. Τωρα γιατι δεν το δινουν και συνεχιζουν με το χαλκινο DSL δεν ξερω...

Παντως ειναι κριμα να εχει πχ το Αγιο Ορος δικη του γραμμη και στην επαρχια να σερνεται το συμπαν...

• Super Moderators
Δημοσ.

το xDSL παίζει πάνω σε χάλκινο last mile έτσι και αλλιώς...

Δημοσ.

Παντως ειναι κριμα να εχει πχ το Αγιο Ορος δικη του γραμμη και στην επαρχια να σερνεται το συμπαν...

Γρηγορο net στο Αγιο Ορος=Γρηγορη επικοινωνια Βατοπεδι-Αθηνα=$$$$$€€€€€$$$$$

Απλα τα πραγματα πλεον... :-)

Δημοσ.

Καλα, ολοι οι μοναχοι κανουν μπιζνες και θελουν τις χιλιαρες τις συνδεσεις?!

Θα πεσει ΦΩΤΙΑ να μας καψει - Ηρθε το τελος! :Ρ

Δημοσ.
το Άγιο Όρος έχει και WiMax τι να λέμε τώρα :o

ThReSh σε βλεπω ετοιμο για να μονασεις η ειναι η ιδεα μου? :-D:-D:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
ThReSh σε βλεπω ετοιμο για να μονασεις η ειναι η ιδεα μου? :-D:-D:-D

με το μαλλί και τα μούσια που αφήνω κατά καιρούς δεν με ξεχωρίζουν εύκολα πλέον :P

Δημοσ.

Εχε χαρη που παιρνουν μονο αντρες, αλλιως θα ειχα παει και εγω να... προσευχομαι για τις ψυχες υμων (ανταμα με τα 3 πισια μου και σε αμεση συνδεση με τα νησια Κευμαν!)...

Δημοσ.
το xDSL παίζει πάνω σε χάλκινο last mile έτσι και αλλιώς...

Για καντο λιγο πιο ελληνικα αυτο αν θελεις!Δηλαδη αναβαθμισεις κεντρων θα κανουμε το 2099 η λαθος καταλαβαινω?

• Super Moderators
Δημοσ.
Για καντο λιγο πιο ελληνικα αυτο αν θελεις!Δηλαδη αναβαθμισεις κεντρων θα κανουμε το 2099 η λαθος καταλαβαινω?

εννοώ ότι παγκοσμίως η τεχνολογία βασίζεται πάνω στον χαλκό...

πχ η adsl2+ παίζει από το dslam μέχρι το ΚΑΦΑΟ και από εκεί μέχρι το σπίτι μας πάνω σε χαλκό (σε όποια χώρα και να είμασταν)

η vdsl που έχει σε πιλοτικό στάδιο τώρα ο ΟΤΕ παίζει πάνω σε χαλκό από το ΚΑΦΑΟ μέχρι το σπίτι μας αν θυμάμαι καλά, πιο πριν είναι σε οπτική ίνα...

Δημοσ.

Μαλλον μπερδευτικες...

Ο ΟΤΕ ειπε οτι θα αναβαθμισει αυτοματα τις ταχυτητες των συνδεσεων.

Τα κεντρα δεν αναβαθμιζονται, μενουν ως εχουν.

Το ολο θεμα ειναι η διαφημιση... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

μην το λες, το bandwidth των γραμμών που είναι πάνω το dslam της εκάστοτε περιοχής θα αναβαθμιστεί αλλιώς έχει να πέσει το πιτάρισμα της χρονιάς...

Δημοσ.
εννοώ ότι παγκοσμίως η τεχνολογία βασίζεται πάνω στον χαλκό...

πχ η adsl2+ παίζει από το dslam μέχρι το ΚΑΦΑΟ και από εκεί μέχρι το σπίτι μας πάνω σε χαλκό (σε όποια χώρα και να είμασταν)

η vdsl που έχει σε πιλοτικό στάδιο τώρα ο ΟΤΕ παίζει πάνω σε χαλκό από το ΚΑΦΑΟ μέχρι το σπίτι μας αν θυμάμαι καλά, πιο πριν είναι σε οπτική ίνα...

Οκ ThReSh thanks για την ενημερωση.

Μαλλον μπερδευτικες...

Ο ΟΤΕ ειπε οτι θα αναβαθμησει αυτοματα τις ταχυτητες.

Τα κεντρα δεν αναβαθμιζονται, μενουν ως εχουν.

Το ολο θεμα ειναι η διαφημιση... ;)

Nαι καταλαβα το τι ειπε ο οτε για τωρα,απλα ειπα μηπως παιξει καιμια σωστη κινηση στο μελλον.Τhanks παντως :-)

Δημοσ.
μην το λες, το bandwidth των γραμμών που είναι πάνω το dslam της εκάστοτε περιοχής θα αναβαθμιστεί αλλιώς έχει να πέσει το πιτάρισμα της χρονιάς...

Τα κεντρα ειναι ετοιμα για την μεταβαση. Τι νομιζες, οτι την ωρα της αλλαγης θα τα αναβαθμισουν? Αν γινοταν αυτο δεν θα εμενε κολυμπηθροξυλο! :-D:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...