mike_armodios Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 παιδια την Δευτερα πηρα το 5800 και απλως τα σπαει,περνας τραγουδακια με το καλωδιο και οχι με τι Μ... το αι τουνς η οθονη απαιχτη και τα αξιζει τα λεφτα του.Τωρα στο θεμα μου ξερει κανεις σας καν1 καλο movie player για το κινητακι η πρεπει να μετατρεπω τις ταινιες σε συμβατη μορφη για το κινητο 1α (ααα και επι την ευκαιρια στελνω απο το ασυρματο του κινητου και τα σπαει...)ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
ArisG88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Χωρις να το εχω ψαξει, εχω το ιδιο κινητο κιολας. Θα κατσεις ποτε να δεις ταινια απο το κινητο;
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Χωρις να το εχω ψαξει, εχω το ιδιο κινητο κιολας. Θα κατσεις ποτε να δεις ταινια απο το κινητο; Στο τρένο στο πλοίο και στο εξοχικό (όταν η κεραία μας κάνει νερά) είναι ταμάμ. Εδώ βλέπω ταινίες και σειρές από το...W810i, για αυτό ζαχαρώνω κι εγώ το ίδιο.
alexan2dros Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ναι για πειτε.. θελω να μαθω και γω δεν χαλαει να εχεις μια ταινια μεσα για οποτε την χρειαστεις.!!
KAKADI Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Χωρις να το εχω ψαξει, εχω το ιδιο κινητο κιολας. Θα κατσεις ποτε να δεις ταινια απο το κινητο; Για να πω την αληθεια εγω οταν ξαπλαρω για ναμε παρει ο υπνος φορτωνω ενα επεισοδιακι απαραδεκτων στο 5800 απ το pc και το βλεπω ξαπλα στο κρεβατι..ε μολις τελιωνει εχω ηδη νανουριστει... Αλλα οντως εχει βγει κανα avi player? γιατι βαριεμαι τις μετατροπες ....
alexan2dros Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για να πω την αληθεια εγω οταν ξαπλαρω για ναμε παρει ο υπνος φορτωνω ενα επεισοδιακι απαραδεκτων στο 5800 απ το pc και το βλεπω ξαπλα στο κρεβατι..ε μολις τελιωνει εχω ηδη νανουριστει... Αλλα οντως εχει βγει κανα avi player? γιατι βαριεμαι τις μετατροπες .... εγω προσπαθησα να περασω απο υπολογιστη στο κντ αλλα μ λεει θελει συμβατο προγραμμα αλλιως δεν θα παιζει στο κντ. τι προγραμμα το φορτονεις το επεισοδιο??
mike_armodios Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ναι σε mp4 ή σε 3gp τα παιζεις;εγω το μετετρεψα με το ALLOK σε mp4 αλλα μου εβγαλε στο κινητο δεν ειναι συνατη η αναπαραγωγη.
angmar Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για media player για το κινητό δεν έχω να προτείνω κάποιον, αλλά για μετατροπές δοκιμάστε το format factory. Το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό για το iphone είναι freeware, γρήγορο και γενικά κάνει τρομερή δουλειά. Η τελευταία έκδοση μάλιστα έχει και στα templates το 5800ΧΜ οπότε έχετε και τις ρυθμίσεις έτοιμες, επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε h264 αντί για xvid και να βελτιώσετε την ποιότητα του βίντεο!!!
KAKADI Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 εγω προσπαθησα να περασω απο υπολογιστη στο κντ αλλα μ λεει θελει συμβατο προγραμμα αλλιως δεν θα παιζει στο κντ. τι προγραμμα το φορτονεις το επεισοδιο?? Κατεβαστε total video converter απ το ιντερνετ...καντε drag το βιντεακι μεσα στο προγραμμα και αμεσως θα σας βγαλει σετι το θελετε να το μετατρεψετε...πατατε την προεπιλογη blackburry βαζεται και στα settings αναλυση 640χ360 και ιδου το βιντεακι σε mp4...Αλλα η ζωη θα ηταν πιο ευκολη με ενα avi player...3gp ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας βιντεο και θα ξενερωσετε... Λεω να πατησετε την προεπιλογη του blackburry γιατι παιζει σιγουρα και δοκιμασμενα..
odigon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 παιδια την Δευτερα πηρα το 5800 και απλως τα σπαει,περνας τραγουδακια με το καλωδιο και οχι με τι Μ... το αι τουνς η οθονη απαιχτη και τα αξιζει τα λεφτα του.Τωρα στο θεμα μου ξερει κανεις σας καν1 καλο movie player για το κινητακι η πρεπει να μετατρεπω τις ταινιες σε συμβατη μορφη για το κινητο 1α (ααα και επι την ευκαιρια στελνω απο το ασυρματο του κινητου και τα σπαει...)ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Προσπάθησε να βρείς core player for 5800......
KnightRider Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Και για καλυτερη ποιοτητα βιντεο καντο σε MP4 ή σε avi(αν βρεις το CorePlayer)και κανε αυτο: Video Codec:MPEG-4 ή Για avi επελεξε Divx resolution:320x240(για οθονη κινητου) ή 640x480 για TV Bitrate:450 για 320x240, για 640χ480 επελεξε 1300 Frame Rate:25fps Audio:AAC(μονο για MP4) ή MP3(μονο για avi) Bitrate:128kbps SampleRate:44100Hz Channels: Stereo Στο MP4 να επιλεξεις το MPEG-4/AAC οχι το H.264/AAC γιατι βγαζει τετραγωνακια Video to Ipod http://www.pazera-software.com/products/video-to-ipod-converter/
KAKADI Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Και για καλυτερη ποιοτητα βιντεο καντο σε MP4 ή σε avi(αν βρεις το CorePlayer)και κανε αυτο: Video Codec:MPEG-4 ή Για avi επελεξε Divx resolution:320x240(για οθονη κινητου) ή 640x480 για TV Bitrate:450 για 320x240, για 640χ480 επελεξε 1300 Frame Rate:25fps Audio:AAC(μονο για MP4) ή MP3(μονο για avi) Bitrate:128kbps SampleRate:44100Hz Channels: Stereo Στο MP4 να επιλεξεις το MPEG-4/AAC οχι το H.264/AAC γιατι βγαζει τετραγωνακια Video to Ipod http://www.pazera-software.com/products/video-to-ipod-converter/ Λοιπον η αναλυση οθονης του 5800 ειναι 640χ360 γιατι να το κανει 320χ240...κριμα ειναι...καλυτερα να το βαλει να παιζει σε ολη την οθονη..
KnightRider Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Για το Real Player ισχυει 640χ480 απλως το 320x240 το ελεγα για το CorePlayer επειδη κολλαει στα 640χ480.
legend7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Παιδια καλά όλα αυτα σιγα σιγα τα βρηκα και γω που το πηρα προχτες, το μεγαλο προβλημα μου ειναι πως περνας τους υποτιτλους στις ταινιες γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου?????!!!!! Δοκιμασα το total video converter, σχετικα καλα μετατρεπει τις ταινιες παντα 640χ360 (αλλιως δεν τις παιζει)αλλα δεν μου βαζει τους υποτιτλους με τιποτα!!! Καμμια βοήθεια??? Η τουλαχιστον κανα συμβατο player για το κινητο να μην θελει μετατροπες???
KAKADI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Θες αλλο προγραμμα για να ενσωματωσεις υποτιτλους...ενα απ αυτα ειναι το "avirecomp"... Κατεβασε το και δες εδω τον οδηγω για να τους ενσωματωσεις.. http://www.greektechforum.com/forums/showthread.php?t=14229 μετα το μετατρεπεις σε mp4 και ολα οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.