Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Radeon HD4870

AchIGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετιζω παιδες,

Σαν δωρο αποφοιτησης αγορασα του εαυτου μου μια Sapphire Radeon HD4870 1GB και την βαζω στο πισι.

Οριστε τι γινετε τωρα στο πιο κατω attachment οταν παιζω GRID. (δεν ειναι απλα στο GRID απλα το δοκιμαζω εδωπανω)

Σημιωση οτι πριν ειχα πανω μια Sapphire παλι X1550 256MB η οποια στο LOW σεττινγκ ητανε μια χαρα.

Καμια ιδεα? Εχω λιγο ραμ, 1 GB και σκεφτομαι οτι ισως να ειναι ενας απο τους λογους. Απο την αλλη ολα τα σεττινγκς στον Καταλυστ Κοντρολ ειναι application managed και ναι εχω ολα τα νεα drivers

Σπεκς:

Windows XP Service Pack 3

Intel Core 2 (2,13GHHz)

1024 MB RAM

Catalyst Version 09.4

DX 9.0c

Οτιδιποτα κατεβει στο νου ριχτε το, μου την εχει σπασει πολυ

post-2838-129063005312_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρωτον τσεκαρε τισ θερμοκρασίες της καρτας! αν δεν είναι αυτο uninstall τους driver χρήση ενός cleaning tool ξανά install τελική λύση ένα format για να αποκλείσεις το πρόβλημα του software fault! Αν τπτ από αυτά δεν πιάσει RMA την καρτα!!!

αααααα τωρα που το θυμήθηκα .... τι τροφοδοτικό έχεις?? φτάνει???

και χρειάζεσαι οποσδήποτε άλλα 1 τουλάχιστον GB ραμ μην σου πώ και τριά!

Δημοσ.

κατ' αρχήν βάλε άλλο ένα GB μνήμη (μη σου πω παραπάνω) και εδώ είμαστε.

op. με πρόλαβε ο stm, σωστός φιλε :)

πάντως η σειρά είναι: μνήμη, τροφοδοτικό, θερμοκρασίες, drivers και τελευταίο το format (μάλλον δεν χρειάζεται)

για την ιστορία: δεν έχω ξανασυναντήσει σύστημα όπου η VGA να έχει ίδια μνήμη με το σύστημα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν αξίζει να βάλει άλλο 1gb ram...το πουλάει και βάζει κατευθείαν 2χ2gb :-)

Δημοσ.

φιλε achigreek ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με ati 3850,vista και F.E.A.R.το προβλημα λυθηκε απλως περνωντας τους τελευταιους drivers..

Δημοσ.

+1 για το θέμα των Drivers.Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετώπισα σε Crysis και Fallout3 (grotesque artifacts) και κάτι παρεμφερές στο Grid,μόνο πρίν τον αγώνα, όταν δίνει την θέση του αμαξιού σου (pixel και artifacts σε όλη την οθόνη)

Δημοσ.

παντως ρε φίλε σε σύστημα με 1GB μνήμης έβαλες 4870; Τόση μνήμη έχει πλέον μόνο η κάρτα γραφικών σου.

Kάντα 4GB να ισορροπήσεις το σύστημα σου λίγο... και σκέψου καμιά αναβαθμιση σε 64bit. Εγώ έχω τα Vista 64bit με την κάρτα σου και 4Gb μνήμης το εν λόγω παιχνίδι φυσάει στα 1680x1050.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...