Apateonas_69 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά Εχω ένα pc με 2 σκληρούς.Ο ένας έχει το OS και δουλευει οκ και ο δευτερος είναι για data,τα αρχεία της δουλειάς μου.Ειναι συγκεκριμενα ενας Seagate 320gb.Μπήκα σήμερα να πάρω κάποια αρχεία και δεν μου τον εμφανίζει καν.Στην αρχή όταν εκκινούν τα windows μου βγάζει ένα μηνυμα που λέει..Replacing Bab clusters in logfile...CHKDSK was unable to addjust the size of the logfile....Adding 1 bad clusters to the BAD CLUSTERS FILE....Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω και να επεξραστώ τους κόπους της δουλειάς μου.Υπάρχει κάποιος τρόπος να δει το σύστημα τον δισκο να αντιγραψω τα αρχεια και μετα τον στέλνω και στον ΚΑΔΟ τον δισκο...αρκει να σωθεί η δουλειά μου!Σας παρακαλώ μια βοήθεια
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Active File Recovery (not free), και ΑΝ δεν έχει πάθει καμμιά βαριά ζημιά, τα "ανακτά" στον άλλο δίσκο. Ελπίζω να είναι μεγάλος
Apateonas_69 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Active File Recovery (not free), και ΑΝ δεν έχει πάθει καμμιά βαριά ζημιά, τα "ανακτά" στον άλλο δίσκο.Ελπίζω να είναι μεγάλος Δεν μου εμφανιζει τον δισκο καν...Αν τον κανω ενα γρηγορο φορματ μεσω της εγκαταστασης των windows και μετα τρεξω αυτο το προγραμμα αγοραζοντας το φυσικα για full εκδοση...Ετσι πρεπει να γινει...?
lizardking Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 δοκίμασε και αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ καλό και μην κάνεις fortmat ακόμα , HDD Regenerator βρες το από τα γνωστά site γιατί δεν είναι free και κανε boot με την δισκέτα που θα κάνεις μέσω του software. αρκεί να φαίνεται μέσα από το bios.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν μου εμφανιζει τον δισκο καν...Αν τον κανω ενα γρηγορο φορματ μεσω της εγκαταστασης των windows και μετα τρεξω αυτο το προγραμμα αγοραζοντας το φυσικα για full εκδοση...Ετσι πρεπει να γινει...? αν δεν τον βλέπει το πρόγραμμα - υποθέτω δεν τον βλέπει το BIOS - αν δεν τον βλέπει το BIOS, δεν θα τον δει ούτε η εγκατάσταση των windows (η δουλειά αυτών των προγραμμάτων είναι να βλέπουν αυτά που δεν βλέπουν τα windows) (άσε που και να τον δει...μη διαννοηθείς φορμάτ) - αν δεν τον βλέπει το BIOS = δίσκος πάπαλα ....Ή ΕΣΤΩ Η ΠΛΑΚEΤΑ του. Μπαίνεις έτσι όμως σε διαδικασίες ανεύρεσης ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ( = μάλλον μέσω αγοράς ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ δίσκου) ή προσέγγισης εταιρίας ανάκτησης δεδομένων ( = "εγχειρίσεις" κτλ...) = ...ξεκινάς από διακο-τρακο € ...... (και πας και τετρακό...και οχτακό......και ακόμα παραπέρα άμα λάχει...) *...μη "xάνεις χρόνο" με το HDD Regenerator...... Όλα αρχίζουν από το bold
Apateonas_69 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 στο bios φενεται ο δισκος...ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ!Οπότε βαζω το προγραμμα και το αφηνω να δουλεψει???
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 άμα φαίνεται στο BIOS, οι ελπίδες σου αυξάνονται στο κατακόρυφο Ναι, τρέξ' το, και δες τί βρίσκει. Και πες.
Apateonas_69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Παιδιά σημερα το βραδυ θα κανω το τεστ να δουμε αν θα επαναφερω τιποτα.Σε καθε περιπτωση δεν την ξαναπατάω.Παρειγγειλα εναν Mac Pro για να δουλεψω με Time Machine και Time Capsule και εναν εξωτερικο raid edition 2T της WD για 2πλο backup...Aν επαναφερω και τα αρχεια θα ειναι το ιδανικό
Apateonas_69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Τα νέα ειναι ευχάριστα.Τελικα με το Active File Recovery καταφερα και επανεφερα σε ασφαλές μέρος πιά όλα τα υπερπολύτιμα δεδομένα.Μετα απο αυτό το μάθημα θα μου γινει μάθημα.Ο σκληρός βέβαια μου ειπανε απο το Πλαίσιο οτι ειαι εντος της εγγύησης και θα τον αντικαταστήσουν.Τωρα θα μπει ενας καινουριος δισκος WD και ο 2T Raid Edition για backup και...Ολα καλά ευτυχώς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.