mp210 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αγόρασα πρόσφατα αυτή τη κάρτα όποτε παίζω gta iv μετά από 1-2 λεπτά μου πετάει μπλέ οθόνη που λέει κάτι για το ati3duag.dll , άλλες φορές κάνει restart το pc και συχνά παγώνει η οθόνη Την έχω υποχρονίσει στα 500ghz , έχω ασχοληθεί με τα dimmakia , είχα τους 8.5 catal. τους άλλαξα με τους 9.4 αλλά τίποτα,η σκουπιδοati δε λέει να τρέξει το gtaiv... Οι drivers που χρησιμοποιώ είναι οι catal. 9.4 psu 680 tagan ocz 2x2gb mobo M4a78 pro Μια βοήθεια plz Τη καταδίκη μου μέσα!!!είχα πεί μετά από παρόμοια εμπειρία με μια 9600χτ να μην ξαναπάρω atι υ.γ. Υπάρχει πιθανότητα να την γυρίσω πίσω και να πάρω μια άλλη(έχω πετάξει την συσκευασία της);
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Κοτσαρε το Rivatuner και πες μας θερμοκρασιες...
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι κανει κολπα? Αυτο. Αν ειναι μονο στο GTA το προβλημα, ψαξε εκει για λυση, δεν φταιει η καρτα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ah, για GTA ειπε? Μαλλον φταιει ο θειος που σου δωσε το παιχνιδι... Και φιλος με Sapphire 4850 και GTA4 εχει προβλημα με artifacts Μετα απο λιγη ωρα... η καρτα ειναι μια χαρα ομως.
vocals_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ah, για GTA ειπε? Μαλλον φταιει ο θειος που σου δωσε το παιχνιδι... Γιατι ρε παιδια εχετε ολοι προβληματα με θειους??Εγω ξερω εναν πολυ καλο θειο που οτι δωρο και να μου κανει() ειναι τελειο, no problem μεχρι στιγμης...Τοσο τυχερος ειμαι πια ??
mp210 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παίζει το Cod5,Crysis Total war empire απροβλημάτιστα.Λέτε να είναι οι driver;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παίζει το Cod5,Crysis Total war empire απροβλημάτιστα.Λέτε να είναι οι driver; Σου ειπαμε μαλλον τι ειναι...
Nikosgiann Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ρε παιδια εχω και εγω ενα προβλημα... εχω την ιδια κατα με τον ιδιο ανεμιστηρα οπως τον δειχνει (με 512μβ)... και οι θερμοκρασιες μου ειναι ΑΘΛΙΕΣ... idle θερμοκρασιες απο everest GPU Diode (DispIO) 65 °C GPU Diode (MemIO) 70 °C GPU Diode (Shader) 64 °C σε full πχ κατα τη χρηση GRID,μου φτανει κατι 85αρια εχω αλλαξει παστα(artic silver 5)αλλα και παλι τα ιδια σκατα ειναι..
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Βελτίωσε όσο μπορείς το airflow στο κουτί σου. Οι θερμοκρασίες δεν είναι ανησυχητικές, απλά για ψυχολογικούς λόγους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.