Eluminator_91 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλησπερα!! Λοιπον το ερωτημα μου ειναι το εξης..υπαρχουν διαφοροι τροποι για αγορα ή πωληση διαφορων πραγματων σε αγγελιες φορουμ, site δημοπρασιων κλπ..μερικοι απ΄τους τροπους ειναι: -συναντηση, χερι-χερι -καταθεση σε τραπεζα -αντικαταβολη, αποστολη με courrier ΕΛΤΑ κλπ Το ερωτημα μου ειναι ποιος ειναι ο πιο ασφαλεστερος τροπος για να πραγματοποιεις τετοιου ειδους συναλλαγες και γιατι??.. αν εχω ξεχασει καποιον τροπο μπορειτε να το αναφερετε.. Επισης τι πρεπει να γνωριζουμε απ'το αλλο ατομο (ειτε ειναι ο πωλητης ειτε ο αγοραστης..) με το οποιο θα πραγματοποιηθει η συναλλαγη?? ΑΥΤΑ...Ευχαριστω πολυ!!..περιμενω απαντησεις..
coreygaylas Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αν εισαι ο πωλητής, χερι χερι ή κατάθεση σε τράπεζα αν εισαι ο αγοραστής, χερι χερι ενα στοιχειο που βοηθαει να καταλαβεις αν ειναι αξιοπιστος η οχι ο αλλος, ειναι η Αξιολόγηση κατω απο το avatar του (εδω στο Insomnia) μην αγχωνεσαι , δυσκολα βρισκεις απατεώνες εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.