Προς το περιεχόμενο

Blackberry Storm

Merdock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ένα search που έκανα δε βρήκα αντίστοιχο thread οπότε είπα να ανοίξω ένα.

Έχουμε και λέμε.Αρχικά έλεγα να αγοράσω το touch HD αλλά μιας και είναι δυστυχώς πολύ ακριβό σκεφτόμουν για το Diamond ή το Pro.Ωστόσο κατά τύχη πέτυχα το Storm και μπορώ να πω ότι το ερωτεύτηκα.Οπότε έχω μερικές ερωτήσεις μιας και ψήνομαι να το πάρω.

Είδα ότι δεν έχει wi-fi ωστόσο λόγω του BIS δεν είναι και τόσο χρήσιμο.Προσωπικά το πολύ πολύ να κοιτάω να κανά e-mail,να χαζεύω λίγο στο internet αν πάω κανά ταξιδάκι ή στο διάλειμμα στη σχολή και ίσως να το χρησιμοποιώ για λίγο IM.Το BIS είναι αρκετό για αυτά σωστά;Επίσης σημαντική ερώτηση.Έχω Vodafone CU και δε θέλω να βάλω συνδρομή μιας και για ομιλία δε το χρησιμοποιώ καθόλου σχεδόν το κινητό.Να φανταστείτε παίρνω μια κάρτα των 10€ το τρίμηνο:-DΘα μπορώ να χρησιμοποιήσω το BIS ή θέλω κανονική συνδρομή στη Vodafone;Και αν δε χρειάζομαι συνδρομή πως ακριβώς πληρώνεις για το BIS και πόσο το μήνα;

Btw ένας λόγος που με τράβηξε το Storm είναι λόγω του BlackBerry Messenger μιας και η κολλητή μου και ένας θείος μου που μένει Αμερική έχουν και αυτοί Blackberry.

Επίσης θα το χρησιμοποιώ για μουσική(δε περνά αλλιώς η ώρα στο λεωφορείο:-() και ίσως που και που κανά βιντεάκι.

Συνεχίζοντας,τι παίζει με τις εφαρμογές;Από τι είδα υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Applestore.Έχει και free προγράμματα ή όλα είναι επί πληρωμή;Επίσης υπάρχει κοινότητα που να αναπτύσσει εφαρμογές για το Blackberry(όπως γίνεται πχ στα Windows Mobile);Παιχνίδια δε πρόκειται να παίζω αλλά πληροφοριακά κυκλοφορεί τίποτα καλό;

Κάτι άλλο τώρα.Λογικά θα το πάρω από Ebay μιας και βρίσκεις σχετικά καλές τιμές.Απ'ότι είδα τα περισσότερα είναι κλειδωμένα στη Vodafone.Λογικά μιας και έχω και εγώ Vodafone δε θα θέλει ξεκλείδωμα κτλ ε;Επίσης θα υποστηρίζει Ελληνικά;

Σχετικά με το GPS τι παίζει;Πέρα από τους χάρτες που έχει το κινητό μπορείς να χρησιμοποιήσεις extra προγράμματα όπως Destinator κτλ;

Και κάτι τελευταίο.Νομίζω ότι όταν πρωτοχρησιμοποιήσεις το BIS δηλώνεις τη συσκευή σου ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.Σε περίπτωση που πάρω μεταχειρισμένο θα πρέπει να ζητήσω στον πωλητή να ενημερώσει την εταιρία ότι πούλησε το κινητό(αν έχει χρησιμοποιήσει το BIS) αλλιώς θα έχω προβλήματα;

Γενικά μου το προτείνετε σαν κινητό ή να πάω για κανά HTC καλύτερα;

Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δε θέλω να αγοράσω γουρούνι στο σακί.

ΥΓ.Παρατρίχα να το ξεχάσω.Έχει διαφορά το 9500 με το 9530;Αν κατάλαβα καλά κάτι παίζει με το 3G και καλύτερα θα ήταν να πάρω το 9500.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...