million_voices Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ζηλεψες το thread μου?? ψηφιζω το δικο μου kurosaki ichigo βασικα θα ταν καλο να γινουν merge οχι το ειχα σκεφτει παλιοτερα merge? δεν εχουν σχεση νομιζω
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 σόρι σε όσους νομίζουν ότι το καλύτερο το έχουν αυτοί - διότι το έχει ο nemlah
PCharon Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Νομίζω πως δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία γι αυτό που λέει ο washcloud. Το thread μόλις τελείωσε...
katerina_a_86 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 σόρι σε όσους νομίζουν ότι το καλύτερο το έχουν αυτοί - διότιτο έχει ο nemlah Εντάξει τέλειο...:-D:-D
soturin Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 μπαίνω στον πειρασμό για καλύτερο "καλύτερο **** του insomnia" topic του insomnia.
χάπι Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εκείνη η ξινόφατσα του Π.Δ. είχε πλάκα. Της φρου-φρου μου αρέσει. Ποιο άλλο ? Ποιο άλλο ?... Θα μού' ρθει...
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 αυτό καλύτερα ρώτα το εδώ ή ό,τι συμπέρασμα βγάλεις μόνος σου :
qangel Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ψηφίζω του aledjo γιατί η φάτσα του Ψάλτη σε συνδιασμό με τις απίστευτες ατάκες που πετάει ώρες ώρες είναι όλα τα λεφτά
De@th L0rd Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ψηφίζω του aledjo γιατί η φάτσα του Ψάλτη σε συνδιασμό με τις απίστευτες ατάκες που πετάει ώρες ώρες είναι όλα τα λεφτά Το καλύτερο avatar το έχει το "πλυμένο σύννεφο" ο αρχηγός της φυλής.
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ...θα έλεγα πως παρ' όλη τη διακριτικότητα που με διακρίνει, και τον σε γενικές γραμμές ισορροπημένο χαρακτήτα μου - σε συνδυασμό με μία έμφυτη τάση προς τις διαπιστωμένες αξίες του μινιμαλισμού, της αυτοσυγκράτησης, του βαθέως (μολαταύτα καλώς εννοούμενου) διαλογισμού και ενδοσκόπησης - η άποψη του ως ανωτέρω γράφοντος De@th L0rd, με προβληματίζει, καθώς σε μια προσπάθεια αποστασιοποίησης και μιας πιο σφαιρικής και αντικειμενικής προσέγγισης, με απώτερο στόχο την υπόδειξη/ανάδειξη του καλύτερου ινσομνιακού αβαταρίου, συνειδητοποίησα την ανάγκη αξιολόγησης της προτάσεώς του, ούτως ώστε να επιτευχθεί η πλήρης εξάλειψη αμφιβολιών, για ακριβώς αυτό ταύτο το ζητούμενο. ...Κατόπιν λοιπόν ενδελεχούς μελέτης, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις πιθανές αποχρώσεις αναφορικά με την δημιουργία νοητικών εικόνων, συμβολισμών, γνωσιακών αναφορών και συναισθηματικών υποβολών, έφτασα συμπερασματικά στην αναντίρρητη διαπίστωση πως η τσιμπουκοκατάνυξη που αποτελεί και το νοηματικό υπόβαθρο της αβαταρικής πρότασης από nemlah, πατάει κάτω αλύπητα τον ξεβράκωτο Ινδιάνο που απλά κρατάει ένα στυλιάρι και ατενίζει τάχα μου την αιωνιότητα, χάσκοντας στην ουσία μπροστά σ' έναν καταρράκτη, του δικού μου αβαταρίου, και δε θα μπορούσα να είμαι πιο κάθετος γι' αυτό. ...ή τέλος πάντων, με άλλα λόγια,,, ......Ουγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.