coreygaylas Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ζηλεψες το thread μου?? ψηφιζω το δικο μου kurosaki ichigo βασικα θα ταν καλο να γινουν merge
ilona Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 του GhostRIderLSOV http://www.insomnia.gr/forum/image.php?u=28824&dateline=1228322394&type=profile και του Parsifal ηταν καλο πριν το αλλαξει!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το δικο μου ειναι custom και το χαιρομαι Kαι δεν θα αλλαξει ποτε! Αλλα επειδη δε μπορω να με ψηφισω...ψηφιζω του antonl. Μη νομισετε οτι δεν εχει! Εχει και παραεχει! Ειναι μια απλη ασπρη εικονα Washcloud πιστεψες οτι δε θα ποσταρα εδω, ε?
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 του liopyr ειναι αρκετα ωραιο αν και δν ξερω τι τυπας ειναι αυτος
elven Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Του liopyr απεικονίζει το σκοτεινό ιππότη Arabuarrena Το οποίο συμβολίζει τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων,επηρεασμένοι απο το κοινωνικό γίγνεσθαι που οδηγούντε σε μονοπάτια σκοτεινά και απέραντα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Spawn > all τέλος...
marina1ups Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 <<------- τα παππουδια εδω διπλα, τα οποια ενα κυριακατικο πρωινο που επινα καφε με τον φιλο μου στο κεδρινο λοφο (θεσσαλονικη), ηρθαν και καθισαν στο τραπεζακι μας , μιας και το διπλα τραπεζι ειχε ηλιο κ δε τους αρεσε .... κ φυσικα και δε μας ρωτησαν για να κατσουν, απλα εκατσαν κ ολη η καφετερια μας κοιταγε κ γελαγε....
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το παλιό του orokusaki. Γιατί απλά, το δεξί χέρι του Τσακ Νόρις είναι ο Σρέντερ.
teo64x Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το δικο μου ειναι custom και το χαιρομαι Kαι δεν θα αλλαξει ποτε! Έχει αλλάξει μία φορά.
Hades21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Του liopyr απεικονίζει το σκοτεινό ιππότη Arabuarrena Το οποίο συμβολίζει τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων,επηρεασμένοι απο το κοινωνικό γίγνεσθαι που οδηγούντε σε μονοπάτια σκοτεινά και απέραντα Έτσι όπως το διάβασα νόμιζα αναφερόσουν στον Rodolfo Arruabarrena..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.