Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων φορητου: Διλημματα

nnannos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ετοιμαζομαι για νεο λαπτοπ και εχω ενα δίλημμα: Να παρω με καρτα γραφικων αυτονομης μνήμης ή με shared?Μη βιαστειτε να απαντησετε, το προηγούμενο λαπτοπ πηγε απο καρτα γραφικων αυτονομης μνημης 128mb, επειδή λοιπον ΔΕ χρησιμοποιω το λαπτοπ για παιχνίδια, το πολυ μεχρι photoshop, τα βαρια τα εχω για το σταθερο(επεξ βιντεο κλπ), σκεφτομαι να παρω με shared μνημη διοτι νομιζω ετσι μειωνονται οι πιθανοτητες να παρω τη καρτα στο χερι απο θερμοκρασια οπως η προηγουμενη με το σκεπτικο οτι η μνημη που δε θα υπαρχει και οι μειωμενες δυνατοτητες δε θα προσθετει εξτρα θερμοκρασια. Λοιπον πειτε μου τη γνωμη σας και της εμπειριες σας σε τετοια θεματα διοτι δε θελω να αγοραζω λαπτοπ καθε 2-3 χρονια, το fuj-siem amilo 1667g2 που ειχα ηταν αψογο μεχρι που καηκε η ati x700 128MB που χε επανω. Τωρα σκεφτομαι κατι σε dell toshiba sony και μονο... Ακουω γνωμες και εμπειριες....

Δημοσ.

Aν χρησιμοποιείς Photoshop CS4 (με GPU acceleration) όση περισσότερη onboard GPU μνήμη τόσο καλύτερα. Εκτός βέβαια αν η χρήση του photoshop περιορίζεται στο να αλλάζεις μόνο την φωτεινότητα μιας εικόνας π.χ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...