takaros1982 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια, θέλω να συνδέσω το laptop με την τηλεοραση μεσω scart και δεν μπορω να τα καταφέρω. Ξέρω πως υπαρχουν πολλές διμοσιευσεις στο site και σε πολλα άλλα αλλά δυστηχώς δεν με βοήθησαν γι αυτο θα θελα την βοηθεια σας. έχω ενα λαπτοπ acer 5630 και καρτα γραφικών gforce 7300 και έξοδο svideo και θέλω να την συνδέσω με μια τηλεοραση funai που έχει εισοδο scart. πηρα καλωδια κτλ αλλα η τηελοραη δεν δειχνει τιποτα. έκανα τα εξής. πρωτα κατευθειαν Fn+F5 δεν επαιξε μετα πηγα στις ιδιοτητες και οποιο απο τις δυο επιλογες μου εδινε παλι δεν αλλαζε τιποτα (1.generi Pnp Monitor on nvidia geforce go 7300 2.default monitor on nvidia geforce go 7300) μετα στις ιδιοτητες της καρτα γραφικών και στην επιλογη:επιλεξτε τη λειτουργια οθόνης nview που θα χρησιμοποιηται διαλεξα :το ιδιο και στις δυο οθονες (κλώνος)και μετα διαλεγω τισ οθονες που θελω και διλεγω laptop +TV μου αλλαζε αυτοματα την αναλυση αλλα δεν εδεχνε τιποτα η τηλεοραση μετα στην μορφη σηματος βαζω ελλαδα B/Pal παλι τιποτα σε ολα αυτα που εκανα παντα εκανα ρεσταρτ και τον υπολογιστη και την τηλεοραση στο καναλι που θα παίξει είναι το Av? το μονο που μου δειχνει ειναι για 1-2 δευτερολεπτα μια θολή οθόνη με το desctop apo to λαπτοπ και μετα χανεται το σημα. please,καμια ιδεα?
ser_x Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ποιας εταιρείας είναι και ποιο μοντέλο ?? Συνήθως πρέπει να έχεις αυτούς τους ανταπτορες (ένα από τους 2 θα ταιριάζει ) και φυσικά το SCART TO AUDIO/VIDEO σαν αρχή
mixope71 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Λοιπόν δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας ιδιότητες - ρυθμίσεις κλικ στην 2 οθόνη και μετά τσέκαρε την επιλογή επέκταση σε αυτήν την οθόνη μετά οκ όταν ανοίξεις κάποιο βίντεο ταινία να παίξει την σέρνεις έξω απο την οθόνη και εμφανίζετε στην άλλη αν παίζει ασπρόμαυρα θέλει κάποιο βραχυκύκλωμα το καλώδιο
takaros1982 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ποιας εταιρείας είναι και ποιο μοντέλο ??Συνήθως πρέπει να έχεις αυτούς τους ανταπτορες (ένα από τους 2 θα ταιριάζει ) και φυσικά το SCART TO AUDIO/VIDEO σαν αρχή αυτα τα καλωδια τα πηρα ειναι οκ η συνδεσμολογια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:23 ---------- Λοιπόν δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας ιδιότητες - ρυθμίσεις κλικ στην 2 οθόνη και μετά τσέκαρε την επιλογή επέκταση σε αυτήν την οθόνη μετά οκόταν ανοίξεις κάποιο βίντεο ταινία να παίξει την σέρνεις έξω απο την οθόνη και εμφανίζετε στην άλλη αν παίζει ασπρόμαυρα θέλει κάποιο βραχυκύκλωμα το καλώδιο δεν εχω δει αν παιζει αυτο αλλα θα το κοιταξω αν παω να παξω ενα παιχνιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.