Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδα PSX στο PSP;

ntgreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Εχω ενα PSP με firmware 5.00 M33..Εβαλα το αντιστοιχο Popsloader ωστε να μπορω να παιξω παιχνιδια PSX.. τα εκανα ολα OK..Εχω κατεβασει λοιπον 2 παιχνιδια το MK Trilogy και το Tekken 3 στο 1ο παιχνιδι μου φορτωνει λιγο,μου κολαει κ μετα πεταει ενα μνμ CD ERROR. Το 2ο απλα μου κολαει χωρις το CD error.

Αμα ξερει κανεις απο PSP και μπορει να βοηθησει να μου πει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

cfw είναι ένα πειραγμένο λογισμικό το λογισμικό σου είναι 5.00 M33 το μ33 σημαίνει πως είναι cfw

Επισκέπτης
Δημοσ.

το αντίστοιχο Popsloader της έκδοσής σου να κατεβάσεις το σωστό παιχνίδι και να το βάλεις στο σωστό φάκελο αν θυμάμαι καλά από πέρυσι που έπαιζα κάποια psx στο psp

Δημοσ.
οπως ειπα εχο το cfw 5.00 m33 και εχο κατεβασει http://www.psp-hacks.com/file/1587 το αρχειο.

αν θυμαμαι καλα, πρεπει να τα βαζεις στο φακελο, psp-game και οχι στον φακελο Iso. επισης καποια παιχνιδια στο popsloader τα περισσοτερα λειτουργουν στην εκδοση 3.03 του popsloader

αν εχεις cfw τοτε σιγουρα θα σου παιζουν

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ έχω psp με 5.51 official firmware και ps3 (νομίζω πως μέσα από αυτό το ξεκλειδώνεις το psp ) παλιά είχα βάλει παιχνίδι του ps1 στο psp και μου έλεγε να το συνδέσω με ps3 τότε όμως εγώ δεν το είχα

Υ.Γ. το psp και ps3 είναι ενός φύλου μου αυτός θέλει να παίζει ps1 εγώ του πα να του δώσω emulator για pc αλλά δεν θέλει (ο μαλάκας)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ----------

επίσης μετέτρεψα ps1 game σε eboot για psp και μου έλεγε κάτι για copyright

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...