Προς το περιεχόμενο

WAMPSERVER πρόβλημα

jonhh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα:

Κατέβασα τη καινούργια έκδοση ( είχα τη παλιά πριν και φρόντισα να την εγκαταστήσω και να σβήσω και το φάκελο στο c:\, πριν εγκαταστήσω το καινούργιο). Έχω windows XP.

To εικονίδιο όμως παραμένει κίτρινο, ( κάτι δεν τρέχει δηλ.). Δεν φταίει το firewall.

Κανείς καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αν τρέχεις παράλληλα skype, κλείστο και δοκίμασε να κάνεις restart τον server. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί, εμένα πάντως σε πρόσφατη έκδοση του wamp δεν μου δούλευε.

Δημοσ.
Αν τρέχεις παράλληλα skype, κλείστο και δοκίμασε να κάνεις restart τον server. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί, εμένα πάντως σε πρόσφατη έκδοση του wamp δεν μου δούλευε.

Μου το είπε και ένας φίλος αυτό ( Γιώργο εσύ είσαι :-D )

ΚΛειστό το έχω (και messenger...)

Αλλά πάλι τζίφος...

Δημοσ.
Δοκίμασε με κλειστό το wamp να ανοίξεις ένα browser στην σελίδα http://localhost σου βγάζει τίποτα ;

Ναι μου βγάζει...

Το πρόβλημα ειναι στη mysql. Αυτή δεν τρέχει!

Δημοσ.

Φίλε μου αν σου βγάζει με κλειστό το wamp σελίδα τότε το πρόβλημα είναι στον apache. Πες μας και τι σου βγάζει.

Δημοσ.

Ευτυχώς το βρήκα!!

(Το apache μια χαρά έτρεχε. Το localhost με το wampeserver ανοιχτό μου εβγαζε σελίδα.)

Τελικά το λάθος βρισκόταν στο εξής. Είχα εγκατεστημένο το Mysql Server από παλιά και δεν το θυμόμουν! Οπότε το έσβησα, ξανα-εγκατέστησα το wampserver και τώρα τρέχει μια χαρα!!! :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τα tips!

Καλη δύναμη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...