kostionalist Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Παιδια χρειαζομαι λιγη βοηθεια. οταν παω να βαλω λεφτα στο ps3 wallet σινεχεια παιρνο αθτο το μυνημα "the credit card information is not valid.please check your entries" . Δεν ξερω ακριβως τι κανο λαθος.μηπως ξερετε στο "state/province" τι να βαλω?(ειμαι απο Ξανθη). Στο "postal code" πρεπει να βαλω και κενο?(δηλαδη ο ταχυδρομικος κωδικας στην Ξανθη ειναι 67100. Θα πρεπει μηπως να το γραψω 67 100?) Παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω.
gherudos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πρέπει να γράψεις τα στοιχεία ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναγράφονται στην κάρτα σου.
kostionalist Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Οτι εχει πανω στην καρτα τα εχω βαλει. Η διευθηνση δεν ξερω ακριβος πος πρεπει να την γραψω(κεφαλαια,μικρα,οι αριθμοι μπροστα,οι αριθμοι πισω??)στο ταχυδρομικο κωδικα θα πρεπει να υπαρχει κενο?? στο "state/province"τι να βαλω???
gherudos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Όπως τα είχες δηλώσει στην τράπεζα,στο state/province βάλε Xanthi στο ΤΚ χωρίς κενό.
kostionalist Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 εχω 3 διαφορετικες καρτες. 1)VISA Electron (απο διπλα γραφει ταχυδρομικο ταμιευτηριο) 2)VISA Electron (απο διπλα γραφει ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΕΩΣ) 3)Eurobank EFG ( EuroLine Debit) Ξερετε ποιες απο αυτες ειναι συμβατες? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ---------- 1)επειδη θελω πολυ να αγορασω stuff απο το ps store, ειμαι ικανος να παω στην τραπεζα και να βγαλω και μια καινουργια καρτα ετσι ωστε να ειναι απολυτος συμβατη με το ps3. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιες καρτες? 2)Εσεις τι καρτες χρησιμοποιητε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:15 ---------- 1)επειδη θελω πολυ να αγορασω stuff απο το ps store, ειμαι ικανος να παω στην τραπεζα και να βγαλω και μια καινουργια καρτα ετσι ωστε να ειναι απολυτος συμβατη με το ps3. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιες καρτες? 2)Εσεις τι καρτες χρησιμοποιητε?
kostionalist Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 στις VISA electron λεει απο διπλα ELECTRONIC USE ONLY. παιζει κανενα ρολο αυτο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:13 ---------- στη μια απο τις τρεις καρτες εχω 20 ευρω. καλα ειναι? Μηπως θελει παραπανω?
gherudos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν παίζει κανένα ρόλο,και 5.01Ε να είχες πάλι θα έκανες δουλειά.Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 0.01Ε μέσα.
kostionalist Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 οκ thanks.για περαιτερο ερωτησεις θα τις αναφερω.....
kostionalist Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θεμα, γι'αυτο επανεφερα ενα παλιο μια ακομη ερωτηση........στο cardholder's name πρεπει να βαλω το ονομα μου ολοκληρω η οπως το εχει στην καρτα? (δηλαδη στην καρτα το ονομα το κοβει. π.χ αντι να γραφει Ονομα Επιθετο, γραφει Ο. Επιθετο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.