Tenshi Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Τι εννοείς; Γιατί με ευχαριστείς; Για τον ίδιο λόγο που ευχαριστούσες κάποιον αν σου έλεγε το τέλος της ταινίας που ήθελες να δείς,5 λεπτά πρίν μπείς στην αίθουσα...
PCharon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλά peacer... τί να σου πω... Είσαι ο poster του μήνα. ...μη σου πω Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009
peacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για τον ίδιο λόγο που ευχαριστούσες κάποιον αν σου έλεγε το τέλος της ταινίας που ήθελες να δείς,5 λεπτά πρίν μπείς στην αίθουσα... Δεν ήξερα ότι δεν επιτρεπόταν.. συγγνώμη από όλους. Δεν ήξερα επειδή δεν διαβάσα καλά τους κανόνες.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ---------- Καλά peacer... τί να σου πω... Είσαι ο poster του μήνα. ...μη σου πω Άνοιξη-Καλοκαίρι 2009 τί να πω , έχετε δίκιο
giorgos147 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν ήξερα ότι δεν επιτρεπόταν.. συγγνώμη από όλους. Δεν ήξερα επειδή δεν διαβάσα καλά τους κανόνες.. Θες να το αναφέρουν στους κανόνες; Λίγο μυαλό μόνο θέλει
peacer Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Θες να το αναφέρουν στους κανόνες; Λίγο μυαλό μόνο θέλει πραγματικά; Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούσω πώς ένα παιχνίδι θα σήμαινε το τέλος. Είπα συγγνώμη, δεν χρειάζεται να προχωρήσει το θέμα.
GabrielConnor Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 πραγματικά; Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακούσω πώς ένα παιχνίδι θα σήμαινε το τέλος. Είπα συγγνώμη, δεν χρειάζεται να προχωρήσει το θέμα. Συγχωρεμένος Συμβαίνουν και λάθη, σε όλους μας έχει γίνει Ας πεί κάποιος κανένα hint, εχω κολλήσει στο σημείο που στο darkness μέρος, βρίσκεις εκείνο το "πράγμα" μέσα στα σύννεφα
johnykim Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Συγχωρεμένος Συμβαίνουν και λάθη, σε όλους μας έχει γίνει Ας πεί κάποιος κανένα hint, εχω κολλήσει στο σημείο που στο darkness μέρος, βρίσκεις εκείνο το "πράγμα" μέσα στα σύννεφα το ξεθάβεις,το φωτίζεις και...
GabrielConnor Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το ξεθάβεις,το φωτίζεις και... Ωραίος thanks:) Αρκετά πρωτότυπο το παιχνιδάκι!
Aias Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 πολυ εξυπνο και ομορφο παιχνιδακι... free world full of beauty today i swim until you come
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 πολυ εξυπνο και ομορφο παιχνιδακι... free world full of beauty today i swim until you come Και το εναλλακτικό φινάλε ... better by myself
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.