Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Υπάρχει thread με "καμένα" παιχνίδια, όμως θα ήταν άδικο να κατατάξω το συγκεκριμένο παιχνιδάκι του Daniel Benmergui σε αυτά, καθώς είναι ένα μικρό ποίημα (κυριολεκτικά). Πολύ σύντομο, αξίζει όμως να το δείτε για τις έξυπνες ιδέες, την ευαισθησία και την εξαιρετική μουσική που το χαρακτηρίζουν. Και τα υπόλοιπα παιχνίδια του ίδιου έχουν ενδιαφέρον, υπάρχει link μέσω της σελίδας του Today I die που θα σας οδηγήσει εκεί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Στην ουσία είναι ένα μικρό puzzle λέξεων. Δες ποιες λέξεις είναι "ενεργές", τι μπορείς να κάνεις με τα γραφικά και τα πράγματα θα πάρουν τη σειρά τους. Είναι μικρό, αν δώσω συγκεκριμένα hints χάνει τη γοητεία της ανακάλυψης, αλλά νομίζω πως όταν συλλάβεις το μηχανισμό είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ως τώρα έχω ανακαλύψει δύο εναλλακτικές "καταλήξεις", το παλιότερο I Wish I Were the Moon είχε έξι ή επτά, νομίζω.
PCharon Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πάνω που είχα αρχίσει να νιώθω χαζός, κάτι βρήκα τελικά! Για να δω τι μπορεί να γίνει και με τα υπόλοιπα... [edit] ΟΚ, πολύ emotional όντως!
Tenshi Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Φοβερό παιχνιδάκι! Ξεκινάει με έναν απίστευτο πεσιμισμό, για να καταλήξει σε κάτι τελείως διαφορετικό! Με μια λέξη αλλάζει όλο το νόημα.
Mourgolikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πάρα πολύ μικρό... Έξυπνη ιδέα για puzzle, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε και πολύ.(πολύ συναισθηματικό)
denthnpalevw Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 καλο αλλα στο τελος το στιχακι δεν βγαζει και το τρελο νοημα, ή εγω δεν μπορω να το πιασω
ilos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αν σας άρεσε δοκιμάστε και το Braid που έχει πολύ περισσότερο βάθος όσο αφορά το gameplay/puzzle solving κομμάτι.
dark_banishing Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μικρό και ωραίο ! Θα δοκιμάσω και αυτό που προτείνει ο ilos.
shadowmann Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 πολύ ωραίο και έξυπνο ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας
GabrielConnor Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το τελείωσα. είναι ένα ωραίο παιχνίδι .. η κοπέλα βρήκε τον σύζυγός της στο τέλος. Ευχαριστούμε για το spoiler, να σαι καλα...
peacer Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ευχαριστούμε για το spoiler, να σαι καλα... Τι εννοείς; Γιατί με ευχαριστείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.