Προς το περιεχόμενο

Finger Touchscreen PC

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βοηθηθεί ενα παιδί στην επικοινωνία ψάχνουμε εναν υπολογιστή-οθόνη (finger touch) ωστε να δουλεύει σαν υπολογιστής με την δυνατότητα finger touch και όχι με στυλό ή digitizer όπως έχουν βγει τα περισσότερα laptops.

Συγκεκριμένα,ψάχνουμε για οθόνη >10 ιντσών που να έχει ενσωματωμένο επεξεργαστή,μνήμη,motherboard,cd/dvd και usb είσοδοι.

Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι ? ή να εχει καποια ιδέα πως θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε και απο που ενα τέτοιο μηχάνημα?

Δημοσ.

Ψάξε για tablet pc ή laptop. Σε αυτά τα laptop η οθόνη περιστρέφετε έτσι ώστε όταν την κλείνεις είναι από πάνω. Ακόμα έχουν οθόνη αφής.

Δημοσ.

Υπαρχουν και τα tabletpc της Lenovo X60 και Χ61 (12 ιντσες) που εχουν τετοια δυνατοτητα χειρισμου με τα δακτυλα

(προσοχη στο Χ60, υπαρχουν 2 μοντελα, το ΧGA νομιζω την εχει, το αλλο με την μεγαλυτερη αναλυση ειναι μονο με το πενακι).

Δημοσ.

Στην συντριπτικη ομως πλειοψηφια θελουν πενακι και δεν δουλευουν με το δακτυλο που ειναι το βασικο που ζηταει ο Jimmy_BlinD

Δημοσ.
Στην συντριπτικη ομως πλειοψηφια θελουν πενακι και δεν δουλευουν με το δακτυλο που ειναι το βασικο που ζηταει ο Jimmy_BlinD

Δεν ισχύει αυτό το 99% δουλεύει και με το δάχτυλο απλά προτείνουν πενάκι για μεγαλύτερη ακρίβεια στα click.

Δημοσ.
Δεν ισχύει αυτό το 99% δουλεύει και με το δάχτυλο απλά προτείνουν πενάκι για μεγαλύτερη ακρίβεια στα click.

Δυστυχως ισχυει... ελαχιστα μοντελα δουλευουν ΧΩΡΙΣ πενακι. Αν χρησιμοποιησεις δακτυλα, απλα δε γινεται τιποτα.

Δημοσ.

Εγώ όσες έχω δει σε σχολές οδηγών που έχουν το πρόγραμμα εξετάσεων, όλες με το δάχτυλο δουλεύουν.

Δημοσ.
Εγώ όσες έχω δει σε σχολές οδηγών που έχουν το πρόγραμμα εξετάσεων, όλες με το δάχτυλο δουλεύουν.

The_Eye οι παραπάνω έχουν δίκιο. Προφανώς δεν έχεις δει αρκετά διαφορετικά μοντέλα. Πιθανά αυτά που λές στις σχολές να είναι ‘υπεργολαβία’ όλα ίδια.

(πλακίτσα)

the_eye δεν τα έχεις δει όλα τελικά ...

Δημοσ.

Λογο δουλειας εχω στα χερια μου 5-6 διαφορετικα tablet-laptop με touchscreen και κανενα δεν λειτουργει χωρις πενακι. Ενα μαλιστα δεν δουλευει καν με διαφορετικο απο το δικο του.

Δημοσ.
Δυστυχως ισχυει... ελαχιστα μοντελα δουλευουν ΧΩΡΙΣ πενακι. Αν χρησιμοποιησεις δακτυλα, απλα δε γινεται τιποτα.

ναι γι αυτο ψάχνω όλα σχεδόν θέλουν πενάκι για καλύτερη ακρίβεια κλπ. για finger touch. είδα κάποια λύση (one touch) με 2.000ευρώ αλλά είναι πολλά τα χρήματα..

Δημοσ.

εαν εχεις να λειτουργησεις ενα προγραμμα που σε ολη την οθονη εχεις 4-5 τεραστια κουμπια τοτε ναι ειναι εξαιρετικα ευκολο να το κανεις, ευκολα σημαδευεις αυτο που θες πραγματικα

εαν ομως λειτουργεις καποιο προγραμμα που θες ακριβεια τοτε με το δαχτυλο αυτο ειναι αδυνατο

σε οσα tablet εχω δει ολα μπορουν να δουλεψουν με το δαχτυλο αλλα με πολυ μικρη ακριβεια στις κινησεις

και φυσικα δεν εχουν μονο τα public tablet pc

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εαν εχεις να λειτουργησεις ενα προγραμμα που σε ολη την οθονη εχεις 4-5 τεραστια κουμπια τοτε ναι ειναι εξαιρετικα ευκολο να το κανεις, ευκολα σημαδευεις αυτο που θες πραγματικα

εαν ομως λειτουργεις καποιο προγραμμα που θες ακριβεια τοτε με το δαχτυλο αυτο ειναι αδυνατο

σε οσα tablet εχω δει ολα μπορουν να δουλεψουν με το δαχτυλο αλλα με πολυ μικρη ακριβεια στις κινησεις

και φυσικα δεν εχουν μονο τα public tablet pc

βρηκαμε τελικα το studio one 19 της dell. το προβλημα είναι οτι δεν το στέλνουν ελλάδα και δεν υπάρχει πουθενά ελλάδα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...