Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με boot-άρισμα Windows μετά από partition σε Aspire One!

sslazio5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα!

Έχω ένα Acer Aspire one d150 και πριν από 2 μέρες επιχείρησα να του κάνω partition στο σκληρό με το Paragon Partition manager 9. Ενώ όλα πήγαν καλά και τελείωσε ο διαχωρισμός, στην επανεκκίνηση δε μου ξεκίναγε τα windows, προφανώς έγιναν μπάχαλο τα αρχεία!:fear:

Το θέμα είναι ότι δν έχω κάποιο cd της Acer (το οποίο και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ μόλις λυθεί το θέμα) και ότι ούτε με το cd των ΧΡ ξεκινάει (μου βγάζει μπλε οθόνη - error) ούτε και το κόλπο με το Alt + F10.........

Έχω απελπιστεί, δεδομένου ότι ΞΕΡΩ ότι έτσι και το στείλω προς ACER μεριά θα "ξηλωθώ" άσχημα,εκτός από το ότι δε θα έχω το pc για αρκετό καιρό...

PLEASE HEEEEEEEEEEEELP !!!!!!!!!!! :fear::fear::fear::fear:

PS: Αυτό το...περίφημο "κρυφό" κομμάτι του σλκηρού όπου υπάρχει το erecovery, πως μπορώ να το χειριστώ και απο που το βρίσκω? στο DOS δε βλέπω τπτ...!! :S:S:S

Δημοσ.

...κάνε edit στον τίτλο σου σε κάτι πιο ουσιώδες "πχ πρόβλημα με το Paragon σε laptop", μη φάει κα'να σβύσιμο κατ' αρχάς...

Δημοσ.

Δοκιμασε να σωσεις τα αρχεια που θες με καποιο live cd p.x ubuntu και να φορμαρεις το δισκο σου.Μετα κανε ενα clean install ta windows.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση εξ'αρχής με τπτ!μου βγάζει μπλε οθόνη όταν τελειώνει το φόρτωμα των αρχείων από το cd των XP, λέγοντας ότι έχει γίνει error!!αναγκάστηκα να βγάλω το σκληρό από το Netbook και να του κάνω φορματ απο το desktop μου, αλλά και πάλι δν ξεκινάει το cd των ΧΡ! ΕΛΕΟΣ!!!!

Δημοσ.

Το cd των win ειναι σε καλη κατασταση?Χρησιμοποιησε ενα αλλο πριν κανεις οτιδηποτε

Δημοσ.

Ναι, κι αυτό το ήλεγξα, έχω 2 cd με ΧΡ, τίποτα και από εκεί!!! Θα με κλείσουν μαζί με την Έφη Θώδη στο Δαφνί αποψε....!!!χιχιχι

Δημοσ.
Ναι, κι αυτό το ήλεγξα, έχω 2 cd με ΧΡ, τίποτα και από εκεί!!! Θα με κλείσουν μαζί με την Έφη Θώδη στο Δαφνί αποψε....!!!χιχιχι

Στο κανει επειδη θελει το driver του sata δισκου,οποτε κατα την εναρξη πατας F6 και φορτωνεις τον driver με floppy.Αλλιως κοιτα στα Bios μηπως εχει την πειλογη να αλλαξεις το δισκο σε IDE.

Ελπιζω να παιξει και να βοηθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...