anastasios7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλησπερα στην παρεα σας. Εχω ενα μικρο προβλημα με το λαπτοπ μου εχω ενα ACER travelmate 5620 series. και συγκεκριμενα αυτο εδω Λοιπον απο προχθες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το bluetooth. παταω το κουμπι αλλα δεν αναβει το λαμπακι του bluetooth ουτε μου εμφανιζει καποιο παραθυρο. εκανα και φορματ αλλα και παλι τα ιδια ενω μεχρι πριν απο μερικες μερες εστελνα κανονικα τα αρχεια με το bluetooth στον υπολογιστη τωρα δεν ανοιγει καν. Ξερει κανεις τι παιζει??
v-tidus Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ίσως εσωτερικά να αποσυνδέθηκε το καλώδιο που ενώνει το bluetooth με την μητρική, αλλιώς ίσως να πέθανε...
anastasios7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ίσως εσωτερικά να αποσυνδέθηκε το καλώδιο που ενώνει το bluetooth με την μητρική, αλλιώς ίσως να πέθανε... το πρωτο δεν νομιζω να παιζει.... αλλα ουτε και το 2 ειπα οτι μεχρι πριν απο μερικες μερες δουλευε και τωρα δεν δουλευει...
v-tidus Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 το πρωτο δεν νομιζω να παιζει.... αλλα ουτε και το 2 ειπα οτι μεχρι πριν απο μερικες μερες δουλευε και τωρα δεν δουλευει... Ωραία, και αυτό τι σημαίνει, ότι αφού δούλευε πριν λίγες μέρες δεν υπάρχει περίπτωση να χάλασε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.