mayhem1999 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 για πειτε μου λιγο. αν φτιαξεις μια σελιδα html, με την εντολη ><a href="ταδε.htm">ταδε</a> βγαινει το "ταδε" με μπλε γραμματα με υπογραμμιση. πως γινεται να το μορφοποιησεις οπως θες εσυ; να βγαινει ας πουμε απλα με μαυρα γραμματα? δεν βρισκω καποια λυση στα tutorial στο ιντερνετ.
vag_pRiMi Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Cascading Style Sheets (CSS), tutorial εδώ HTH ελληνικά, ελληνικά, ελληνικά, ελληνικά, ελληνικά
mayhem1999 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ευχαριστω! καταλαβα οτι με την span μπορω να μορφοποιησω. Αλλα η μπλε υπογραμμιση που βγαινει αυτοματα (μιας και μιλαμε για λινκ), πως φευγει; αυτο δεν μπορω να βρω...
vag_pRiMi Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις την span. Ορίζεις style για το <a/>. Κάτι σαν: > <a style=[b]"noUnderline"[/b] link="http://www.google.com">Ψάξε<a/> Το "noUnderline" θα το ορίσεις εσύ μέσα στο CSS σου. (Δεν είμαι και σίγουρος 10%% για το παράδειγμα, μην σε πάρω και στο λαιμό μου, πάντως αυτή είναι η λογική )
teo64x Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Όπως είπε κι ο vag_pRiMi, αρκεί να βάλεις ένα CSS στη σελίδα σου (και δε χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα άλλο στην ίδια). Ένα παράδειγμα από ένα CSS που έχω εγώ: >body { color: white; } body { background:#030303 url(/img/bg2.jpg) no-repeat top left; } a { color:white; text-decoration:none; } a:hover { color:white; font-weight:bold; } a:active { color:red; } Σύγκρινε την ίδια σελίδα με και χωρίς το CSS για να δεις τις διαφορές που προκαλεί.
mayhem1999 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 teo και vag, σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια!!! ωραιο το css vag, μπαινω στο νοημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.