panospeggy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Παιδια καλησπερα σας, Αν μπορείτε κάποια στιγμή μπείτε στο http://www.80sworld.gr που είναι ένα site αφιερωμένο κυριως στην δεκαετία του '80 αλλά και όχι μόνο Πρόκειται για καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια, χωρίς να με ενδιαφέρει η τελειότητα και το άψογο. Ούτε τόσο πολύ το στυλ και η εμφάνιση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
panospeggy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Σας ευχαριστω παιδια το σαιτ ειναι ακομη λιγο αδειο απο περιεχομενο γιατι ειναι πολυ πολυ καινουργιο και δεν εχω προλαβει να βαλω πολυ υλικο
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πρόκειται για καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια, χωρίς να με ενδιαφέρει η τελειότητα και το άψογο. Ούτε τόσο πολύ το στυλ και η εμφάνιση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ...σίγουρα είναι αρκετά "εμπλουτισμένο" , πράγμα που δείχνει αφοσίωση κτλ.....οπότε, άσχετα που λες περί εμφάνισης, γιατί να "χάνει" με το συγκεκριμένο background ; Και γνώμη μου είναι ότι χάνει : πολύ "μπερδεύει" το μάτι. (συν τοις άλλοις, μάλλον πιο πολύ 70ies και psychedelic καταστάσεις θυμίζει) Αnyway, καλή συνέχεια με την προσπάθεια
panospeggy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ...σίγουρα είναι αρκετά "εμπλουτισμένο" , πράγμα που δείχνει αφοσίωση κτλ.....οπότε, άσχετα που λες περί εμφάνισης, γιατί να "χάνει" με το συγκεκριμένο background ;Και γνώμη μου είναι ότι χάνει : πολύ "μπερδεύει" το μάτι. (συν τοις άλλοις, μάλλον πιο πολύ 70ies και psychedelic καταστάσεις θυμίζει) Αnyway, καλή συνέχεια με την προσπάθεια Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια, το συγκεκριμένο background το επέλεξα για τον καθαρά ρετρό του χαρακτήρα, επίσης οι δίσκοι βινυλλίου είναι σήμα κατατεθέν των 80s όπως και οι ντισκόμπαλες. Όπως και να χει οι παρατηρήσεις και τα σχόλια βοηθούν αρκετά σε μια καινούργια προσπάθεια.
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ...δεν αντιλέγω, και 'γω απλά πώς το είδα/τί ένιωσα είπα και ίσως κάπου συμφωνήσεις και αλλάξεις πράγματα (πχ, βινύλιο και ντισκομπάλλες μέσα - ίσως όμως σ' ένα διαφορετικό απ' το συγκεκριμένο φόντο, και χρώμα ακόμη). Ίσως πάλι όχι, γιατί θέμα γνώμης είναι και όχι "αντικειμενικότητας". Το μόνο "αντικειμενικό" που παίζει, είναι η "πλούσια" μορφή που είπα πως του έδωσες. Και σαφώς όλα μου τα σχόλια είναι καλοπροαίρετα. Και πάλι καλή συνέχεια με το σάιτ.
panospeggy Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 δεν μπορουμε να δουμε τιποτα χωρις εγγραφή; Μπορείς, τα παιχνίδια, τις φωτογραφίες, τα άρθρα, και πολλά άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.