javaneze Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ρε παιδια ξερει κανεις τι διαφορα εχουν τα παρακατω 2 ραπτορακια; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303737 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303750
N.I.C Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ο 2ος είναι 2.5'' χωρίς την ψύκτρα του πρώτου μάλλον...Δεν βλέπω καμμια άλλη διαφορά ανάμεσα τους εδώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 για τέτοια διαφορά χρημάτων όμως δεν αξίζει χωρίς την ψύκτρα...
javaneze Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Kαι τι δλδ, αν παρεις τον 2ο πρεπει να αγορασεις την ψυχτρα ξεχωριστα; Η' δουλευει και χωρις ψυχτρα απλα πιο ζεστος; Kαι οι 2,5" δεν ειναι; Αν δεν εχουν δλδ καμια αλλη διαφορα, δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να αγοραστει χωρις ψυτρα, right;
N.I.C Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ξεχωριστά δεν νομίζω να πουλιέται η ψύκτρα του, και ναι δουλεύει χωρίς... Αυτός με την ψύκτρα είναι 3.5''.. Συμφωνώ με thresh, δεν αξίζει χωρίς την ψύκτρα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 για την ακριβεία είναι κάπως "ενσωματωμένος" στην ψύκτρα, αλλά όπως είπε και ο N.I.C δεν πουλιέται ξεχωριστά η 2η...
dr lag Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Αν θέλεις την προσωπική μου εμπειρία επειδή αγόρασα πρόσφατα τον "ξεσκούφωτο": Αξίζει μόνο αν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο σε ενδιαφέρει το μικρότερο μέγεθος (2,5άρης αλλά με 1,5 φορά το πάχος των συνηθισμένων μικρών - άρα δεν μπαίνει σε laptop και πιθανόν ούτε σε άλλη θήκη για 2,5"). Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που φοβόμουν. Αν και σχετικά στριμωγμένος αλλά με ένα 8ράκι fan να τον φυσάει σε κάπως χαμηλές στροφές, συνήθως δουλεύει στους 38-41C, ενώ ποτέ δεν ξεπέρασε τους 43C. Για ένα διάστημα που τον είχα μαζί με έναν WD500 έδινε μόνιμα 3-4C παραπάνω (όχι κάτι το σημαντικό κατά τη γνώμη μου). Αν τελικά διαλέξεις αυτόν με την ψύκτρα, να ξέρεις πως αν την βγάλεις χάνεις την 5ετή εγγύηση - κι είναι κρίμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 με 12αρι fan να φυσάει τους δίσκους οι Velociraptor είναι 29-33 βαθμούς στα PCια μου...
nxhtas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εγώ πάντος έχω το Velocipator τον 150(αρη) με ψύκτρα και σε idle το HWMonitor μου δίνει 27 βαθμούς και τον έχω δει και μία φορα στους 30 βαθμούς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 yeap, αρκετά κρύοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.