Προς το περιεχόμενο

ποσο ρευμα κ απο ποιο?

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον θα παρω το SeaSonic Modular M12D-750 PSU (750W) γτ οπως ειπα κ ποιο πανω σκεφτομαι για αλλη μια 4850 κ θα το φορτωσω με ανεμηστηρακια πανελ κ θελω να βαλω κ ενα delta fan στον cpu .

ευχαριστω

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτοντως, δυο 4850 σηκωνει και ενα ποιοτικο 550ρι ε.

Οσο για το αν θα εχεις τον delta μονιμα, αμφιβαλλω παρα μα παρα πολυ. Δεν υποφερεται.

Δημοσ.

δεν το ανοιγω το pc παντα , εχω κ εναν atom διπλα για download ιντερνετ ,music,ταινιες.

Δημοσ.
Παρεμπιπτοντως, δυο 4850 σηκωνει και ενα ποιοτικο 550ρι ε.

βασικα λογω αυτου του ποστ σου νομιζω κ εγω οτι τα 750 watt ειναι περιττα. ειμαι σε σκεψεις .

• Moderators
Δημοσ.

Ε ναι, με το Seasonic 750 σηκωνεις και 2xGTX285 ή 4870X2 ή GTX295... Και σε φτανει ακομα και με αυτες πανω και Overclocking και σχετικα ανετα.

Δημοσ.
σε βλέπω να καταλήγεις στο 620αρι Corsair...

μεσα στο μυαλο μου εισαι ..:lol:

Δημοσ.

Tα περιττα watt σε ενα συστημα εχουν καποιο μειονεκτημα πλην το οτι μενουν αχρησιμοποιητα;

Μεγαλυτερη καταναλωση ας πουμε;

• Moderators
Δημοσ.
Tα περιττα watt σε ενα συστημα εχουν καποιο μειονεκτημα πλην το οτι μενουν αχρησιμοποιητα;

Μεγαλυτερη καταναλωση ας πουμε;

Οχι, μονο περιττα λεφτα στο κοστος του τροφοδοτικου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα αγορασα τροφοδοτικο απο το μαγαζι ενος φιλου σε πολυ καλη τιμη πιστευω μιας κ ειχα δουλεψει κ εγω εκει . ειναι το heroichi cougar cm 700 watt (modular φυσικα) . http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/cougar_cm/index.html αυτο . πως σας φαινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...