Προς το περιεχόμενο

ποσο ρευμα κ απο ποιο?

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον χρειαζομαι καινουργιο τροφοδοτικο. το συστημα μου ειναι το εξης : Q6600 3.2 κ θα παει στα 3.6 , RAM cell shock κ αυτες κλοκαρισμενες, GPU 4850 κ σκεφτομαι να βαλω αλλη μια , 2 wd sata 2 500 gb , 1 dvd rom , 1 AEROCOOL V12 TOUCH PANEL, 1 card reader , 3 14αρια fans , 4 12 αρια fans . αρα ποσα watt χρειαζομαι ? θελω να ειναι απαραιτητος modular . κ περιπου στα 100 euro . εχω δει μερικα κ θελω να μου πειτε κ εσεις. πρωτα απο ολα βαζω το pc power and cooling 700watt modular αλλα δεν ειναι διαθεσημο. λοιπον πειτε γνωμες ευχαριστω .

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολυ δεν ειναι για το συστημα που αναφερω? ποιοες ειναι οι top εταιριες στα ρευματα?

Δημοσ.

είναι μεγαλύτερο από όσο χρειάζεσαι αλλά έχει πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει (...70 A!!!, αθόρυβο, "καθαρά" ρεύματα...)

@2η ερώτηση

CORSAIR / ENERMAX / PC POWER & COOLING / SEASONIC

• Super Moderators
  • Super Moderators
Δημοσ.

η ιδέα σου, το Μ12-700 της Seasonic πέφτει εδώ και καιρό...αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή του νομίζω

• Moderators
Δημοσ.

To M12-700 δεν ηταν που εκανε 80-90€ πριν κανα μηνα και το χαρακτηριζαμε "ευκαιρια"? Αν δεν ηταν αυτο ποιο ηταν?

Δημοσ.

ποια μαρκα ειναι η καλυτερη για τροφοδοτικα? η pc p & cooling?επειδη πριν μερικες μερες ειχε το πλαισιο ενα 700 pc p & cooling modular στα 90+ κατι αν θυμαμαι κ ελεγα για αυτο. τι λετε?

Δημοσ.
ποια μαρκα ειναι η καλυτερη για τροφοδοτικα? η pc p & cooling?επειδη πριν μερικες μερες ειχε το πλαισιο ενα 700 pc p & cooling modular στα 90+ κατι αν θυμαμαι κ ελεγα για αυτο. τι λετε?

Άτοπη ερώτηση... δε νομίζω ότι υπάρχει "καλύτερη" εταιρεία που κατασκευάζει τροφοδοτικά.

Δημοσ.

ok σεβομαι την προταση σου αλλα ψαχνω για modular μπορεις να προτεινεις κατι αλλο στα 100 ευρω? αυτο που ειπα απο το πλαισιο το ειχες δει?

Δημοσ.

περα απο αυτα δεν υπαρχει κατι αξιολογο δηλαδη? επειδη εχω δει μερικα,θα σας πω ποια ειναι να μου πειτε την γνωμη σας .ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...