Προς το περιεχόμενο

On line παραγγελία φαγητού

the_eye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει ένα σύστημα On line παραγγελίας για καταστήματα φαγητού.

Ακόμα το testάρω, αν ενδιαφέρετε κανένας του το παρέχω δωρεάν.

Η λογική είναι ένα scipt που θα μπαίνει σε οποιαδήποτε σελίδα καταστήματος και θα μπορεί να δέχεται παραγγελίες.

http://www.e-paketo.gr/

Περιμένω σχόλια, γνώμες.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα Software στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα Software στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Βασικά το sciptάκι για το online σύστημα θέλω να δείξω, όχι το site. Όπως νομίζεις.

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση, το Software είναι για ερωτήσεις/απορίες/συζητήσεις σχετικά με Windows standalone apps (ή Windows builds από crossplatform apps), όχι για internet-based apps/services. Ή εδώ που είναι τώρα θα έμπαινε ή στο Web Design - Development. Επέλεξα να το βάλω εδώ, γιατί είναι το κατεξοχήν showcase δημιουργιών σχετικών με διαδίκτυο, ενώ το Web Development συγκεντρώνει περισσότερο threads αποριών.

Αν επιθυμείς παρ' όλα αυτά να μεταφερθεί στο Web Development, μπορείς να υποβάλλεις ένα σχετικό report σημειώνοντας ότι επιθυμείς μετακίνηση εκεί και ο πρώτος Super Moderator που θα το δει, θα επιληφθεί αναλόγως.

Ευχαριστώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σου. Καλή δουλειά αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω από το site σου. Δεν το διανέμεις πλέον δωρεάν?

Η λογική είναι ένα scipt που θα μπαίνει σε οποιαδήποτε σελίδα καταστήματος και θα μπορεί να δέχεται παραγγελίες.

Περιμένω σχόλια, γνώμες.

Δημοσ.

Γεια σου. Καλή δουλειά αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω από το site σου. Δεν το διανέμεις πλέον δωρεάν?

Περιμένω σχόλια, γνώμες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 23 Ιανουαρίου 2011 - Topic hijacking
Κρυμμένο από parsifal, 23 Ιανουαρίου 2011 - Topic hijacking

Τώρα μπορείς να παραγγείλεις online από τα αγαπημένα σου εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα και αναμονές. Μπες στο www.asfame.gr και βάλε την παραγγελία σου απλά γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις και λάθη.

Και εάν ξέρεις κάποιο κατάστημα που κάνει delivery πες το μας στο [email protected] και θα κάνουμε τα πάντα για να το βάλουμε μέσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...