Προς το περιεχόμενο

κατασκευη ηλεκτρονικου μαγαζιου

nomikosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει download το oscommerce .. εχω αγορασει hosting και domain.. εχω κανει εγκατασταση το oscommerce και ελυσα κ μερικα προβληματα πχ προβλημα με ελληνικα. Πανω κατω ξερω κ τι στυλ templates θελω να βαλω και πως θελω να ειναι το eshop (οχι κατι τρελο με αντικαταβολη + καμια καρτα) . Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν εχω παλιοτερη εμπειρια λεω μηπως καλυτερα ειναι να το κανει καποιος που ξερει και εχει εμπειρια. Με ενδιαφερει να εχει επαγγελαμτισμο. Να γινει καλη δουλεια.. αλλιως το κανω κ μονος κ να μην ειναι τυπος που μετα δεν τον ειδατε κ δεν τον ακουσατε. Εννοω να παρεχει τεχνικη εξυπηρετηση οταν χρειαστω κατι!

ευχαριστω.!

Δημοσ.
Εχω κανει download το oscommerce .. εχω αγορασει hosting και domain.. εχω κανει εγκατασταση το oscommerce και ελυσα κ μερικα προβληματα πχ προβλημα με ελληνικα. Πανω κατω ξερω κ τι στυλ templates θελω να βαλω και πως θελω να ειναι το eshop (οχι κατι τρελο με αντικαταβολη + καμια καρτα) . Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν εχω παλιοτερη εμπειρια λεω μηπως καλυτερα ειναι να το κανει καποιος που ξερει και εχει εμπειρια. Με ενδιαφερει να εχει επαγγελαμτισμο. Να γινει καλη δουλεια.. αλλιως το κανω κ μονος κ να μην ειναι τυπος που μετα δεν τον ειδατε κ δεν τον ακουσατε. Εννοω να παρεχει τεχνικη εξυπηρετηση οταν χρειαστω κατι!

ευχαριστω.!

καλησπέρα εχω ασχοληθει με το osco..αλλα πίστεψε με είναι λίγο χάλια,από ολες τις πλευρές του...υπάρχουν αλλα που είναι επαγγελματικά και με λίγα λεφτα

======================================================================

http://www.omarket.gr > πουλήστε δωρεάν,ευκολα,γρήγορα και αποτελεσματικά τα προιόντα σας

Δημοσ.
τι εννοεις επαγγελματικα κ με λιγα λεφτα?

μπορεις να μου πεις καποιο παραδειγμα?

ευχαριστω

τι προιόντα εχεις?

Δημοσ.

Oscommerce ουτε εγω εχω δουλεψει, προτιμω την λυση του joomla + virtuemart.

Παντως εχω ακουσει καλα λογια και για το skroutz store αν και δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...