johnm83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θέλω να συνδέσω τρεις οθόνες σε έναν υπολογιστή. Με δύο κάρτες γραφικών, συνδεδεμένες παράλληλα, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
linaaaaaaaaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512085 Ωραιο πραγματακι, αλλα τσιμπιμενη η τιμουλα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θέλω να συνδέσω τρεις οθόνες σε έναν υπολογιστή. Με δύο κάρτες γραφικών, συνδεδεμένες παράλληλα, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Με 2 καρτες γραφικων σε Sli ή Crossfire ΔΕ μπορει να γινει. Με 2 καρτες γραφικων σκετες συνδεμενες στην ιδια μητρικη φυσικα και μπορει. Αν εχει 2xPCI express full length η μητρικη σου, εκμεταλλευσου το. eSata καλο θα ηταν να κοιταμε τι λεει ο αλλος πριν προτεινουμε... Γιατι τελικα μπορει να κανω τη δουλεια του και με 40 αντι για 320 ευρω...
eSATA Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 οταν ειπε συνδεμενες παραλληλα θεωρησα οτι θελει να εκμεταλευτει τη δυναμη και των δυο καρτων
johnm83 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 οταν ειπε συνδεμενες παραλληλα θεωρησα οτι θελει να εκμεταλευτει τη δυναμη και των δυο καρτων Επειδή πρόκειται για εφαρμογές γραφείου και όχι παιχνίδια βολεύτηκα με τις δύο κάρτες χωρίς να μπουν σε διάταξη παράλληλης σύνδεσης. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
billys7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Μπορείς να βλέπεις διαφορετική εικόνα και στις τρεις? Σε δύο ξέρω ότι γίνεται . Σε τρεις όμως?
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ναι εφόσον οδηγείς τις οθόνες από διαφορετικές κάρτες γραφικών είτε εσωτερικές είτε εξωτερικές. Φυσικά με τις εξωτερικές θα υπάρχουν περιορισμοί στην ανάλυση (ξεχνάς τα παιχνίδια)...
Land_Of_Banania Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Από μία κάρτα γραφικών δε γίνεται? Εγώ θέλω πχ σε μια 8800gts512 να έχω το monitor του pc μου, την τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο και την τηλεόραση δίπλα από το pc μου. Έχω ήδη συνδεδεμένη την tv στο υπνοδωμάτιο με s-video,το monitor του pc με το ένα dvi και έχω σκοπό μόλις πάρω και την tv δίπλα απο τo pc να τη συνδέσω στο δεύτερο dvi της κάρτας. Γίνεται ή τζάμπα το σκέφτομαι τόσο καιρό?
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Όχι δεν γίνεται. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τις 3 εξόδους της κάρτας (2 DVI και 1 S-video), αλλά μόνο σε συνδιασμούς ανά 2...
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Πάρε μία εξωτερική κάρτα γραφικών σαν την ΕVGA UV16+ και το θέμα σου θα λυθεί (USB σε DVI). Βέβαια θα πρέπει να δώσεις καμιά 70ριά ευρώ. Εκτός και αν η μητρική σου υποστηρίζει 2η GPU...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.