Προς το περιεχόμενο

Έρευνα διπλωματικής εργασίας

Blondeamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

λέγομαι Δημήτρης (επίθετο δε βγαζω ποτε στο web) είμαι τελειόφοιτος στο τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στο πανεπιστήμιο Αιγαίου και έχω αναλάβει ως θέμα διπλωματικής την σχεδίαση και υλοποίηση του Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου.

Θα εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να δώσει 2 λεπτά απτο χρόνο του να ρίξει μια ματιά στην σελίδα:

http://icsd-linux.samos.aegean.gr/alumni/

(αν σας βγάλει το κλασσικο μύνημα για digital certificate dont worry ειναι επειδη το εχω ακομα σε ενα μη official server της σχολής και οι ρυθμίσεις παίζουν μερα με τη μερα)

και να συμπληρώσει ενα μικρό ερωτηματολόγιο 6-7 ερωτήσεων που θα συμπεριλάβω στην διπλωματική μου. Ήδη έχω δείγμα 7 ατόμων και χρειάζομαι γύρω στους 50 για να θεωρείται αποτελεσματικό.

http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=3ofmxu9frmamqii591684

Όλα τα αποτελέσματα θα ποσταριστούν εδώ μετά το πέρας της έρευνας και είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπορεί να βοηθήσει

Δημοσ.

το link για το ερωτηματολόγιο δεν βλέπω, το link που εχεις με βγαζει στην αρχική σελίδα και δεν βρίσκω κατι για ερωτηματολόγιο.

Δημοσ.

Το ερωτηματολογιο σε google chrome που χρησιμοποιω δεν εμφανιζει σωστα τα γραμματα...μαλλον πρεπει να κοιταξεις λιγο την κωδικοποιηση.

εγω θα στο συμπληρωσω παντως και απο μοζιλα , no prob ;)

Δημοσ.

Δημήτρη καλησπέρα απο έναν απόφοιτο του Μ.Π.Ε.Σ. Το site ήταν αρκετά χρηστικό και η γενικότερη σχεδίαση του είναι ικανοποιητική. Αυτό που θα ήθελα εγώ να δώ επιπλέον θα ήταν νέα που με αφορούν, όπως ορκομοσίες, reunions, εκδηλώσεις κλπ. Αλλά σε γενικές γραμμές πολύ καλό βήμα. Και κάντε καμμία κίνηση να δίνει το πανεπιστήμιο κάποιο email για τους απόφοιτους όπου θα μπορούμε να ενημερωνόμαστε απο τα mails του πανεπιστημίου. Θα ήταν super άν το site αυτό έδινε την δυνατότητα στους αποφοίτους του πανεπιστημίου να κάνουν sign up για ένα email.

Ξέρω ζητάω πολλά ειδικά σε επίπεδο διπλωματικής προπτυχιακού επιπέδου αλλά αν το καλοσκεφτείς ένας mail server σε ένα linuxaki δεν είναι και τόσο τραγική υπόθεση. Καλή επιτυχία και καλό πτυχίο.

Υ.Γ τα σέβη μου στον αγαπημένο μου Κοκολάκη :-D B)

Δημοσ.

Φίλε skywriter

όλα οσα είπες τα έχω ήδη ετοιμάσει μέσω της διπλωματικής μου. Και email θα λάβετε της μορφής

πχ ο Δημητρης Παπαδοπουλος θα εχει:

[email protected] οπου 09 η ημερομηνια αποφοιτησης και όπου icsd το κάθε τμήμα κάθε φορά.

Όσο για περιεχόμενο να είσαι σίγουρος οτι θα γεμίσει μόλις δώσω το έτοιμο site στην υπηρεσία του Πανεπιστημίου, θα βάζουν συνέχεια εκδηλώσεις και events για απόφοιτους.

Μέσω των ειδικών login για τον κάθε απόφοιτο με το mail σας θα λαμβάνετε και newsletter με τα νέα του συλλόγου.

Δεν έχω κάτσει καθόλου 6 μήνες τώρα :)

Δημοσ.
Συγχαρητήρια για την πραγματικά καλή σου δουλειά. Καλή σταδιοδρομία από εδώ και πέρα.

Και από εδώ τα ίδια!!!

(συμπληρώθηκε το survey....όλα ΟΚ....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...