million_voices Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Παιδια καλημερα φιλη ψαχνει για φορητο με 15αρα οθονη,καμερα,DVD/RW,bluetooth,εγγυηση οσο το δυνατον περισσοτερη,2πυρηνος minimum,2gb ram minimum δουλευει κυριως internet,office,ταινιες,μουσικη τιμη εως 600€ με δοσεις για βοηθηστε λιγο (με link)
koprodogis Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ας ριξω μερικες προτασεις αφου πρωτα πω οτι το θεμα μνημης δεν τιθετε καθως μπορεις ανετα να προσθεσεις εσυ σαν καλος φιλος, και μικρο κοστος αλλα και δουλεια 2 λεπτων και χωρις να εχεις ιδεα. Ας ξεκινησω με αυτο το acer το οποιο ειναι εκνευριστικα καλο, δοκιμασμενο προσωπικα εχει στα θετικα του την τελειως αθορυβη λειτουργια, υπαρχει πληκτρλογιου αριθμων στην δεξια μερια(για καμια εργασια) και η μπαταρια εβγαζε κανα 2,5 ωρες σερφαρισμα και περασμα προσγραμματων(αυτο τρωει μπαταρια!!). Μην πεις οτι σε χαλαει η μαρκα γιατι πιστεψε με ειναι πααααρα πολυ καλο μηχανημα. Κατι ακομα πιο οικονομικο αλλα χωρις να εχει να ζηλεψει τπτ ειναι αυτο το compaq που κατα τυχει εχει πεσει και αυτο στα χερια μου και ειναι ενα κλικ κατω απο το προηγουμενο acer λογο επεξεργαστη ο οποιος για τη φιλη σου και το μεσο χρηστη(οπως εγω ας πουμε) ειναι υπεραρκετος θα σε στεναχωρησω στη μνημη που δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο οπως ειπα αλλα και στο bluetooth. Βεβαια υπαρχει το αδερφακι του που τα εχει αυτα και ειναι αυτο, αυτα τα 2 να ξερεις-μεταβιβασεις στη φιλη σου οτι παροτι στην οψη και αφη δεν δειχνουν ποιοτικα ειναι επαγγελματικη σειρα(δες ας ουμε το 2ο φοραει business vista). Τελος αν μπορει να κανει μια υπερβολη μπορει να παει σε 17αρι, οπως αυτο το οποιο πιστεψε με ειναι ολα τα λεφτα για τετοια χρηση, μεγαλο δισκο, μεγαλη οθονη, μεγαλη μπαταρια και ολα αυτα σε βαρος λιγοτερο απο 3 κιλα και παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης(τωρα η καλη καρτα γραφικων δε νομιζω να εκτιμηθει) Αυτα απο μενα για αρχη, ολα αν θυμαμαι καλα 1 χρονο εγγυησης αλλα ειναι ολα πολυ ποιοτικα αν και ισως οχι τοσο γυναικεια!
ss13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Παιδια καλημερα φιλη ψαχνει για φορητο με 15αρα οθονη,καμερα,DVD/RW,bluetooth,εγγυηση οσο το δυνατον περισσοτερη,2πυρηνος minimum,2gb ram minimum δουλευει κυριως internet,office,ταινιες,μουσικη τιμη εως 600€ με δοσεις για βοηθηστε λιγο (με link) Το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα με 3 χρόνια εγγύηση http://www.image.gr/products/?Sid=5&Cid=29&Pid=1333 και μου είπαν χθες ότι στα carrefour ή στα multirama ότι υπάρχει με 560 ευρώ περίπου το ίδιο μοντέλο , πάρτο είναι εγγύηση !!!
million_voices Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ωραιος φιλε εγω της προτεινω τον lenovo r61
koprodogis Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θελω οποσβηποτε να μας πεις μετα την αντιδραση της μολις το δει απο κοντα. ΕΙναι οντως το καλυτερο value for money αυτο το lenovo αλλα φροντισε να το δει πρωτα
million_voices Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θελω οποσβηποτε να μας πεις μετα την αντιδραση της μολις το δει απο κοντα.ΕΙναι οντως το καλυτερο value for money αυτο το lenovo αλλα φροντισε να το δει πρωτα το ειδε στο google,δεν της αρεσε βεβαιως αλλα την εψησα οτι καραλεει
koprodogis Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 το ειδε στο google Καποιος θα φαει ξυλο και θα το χασουμε γμτ :devil::devil: Περα απο την πλακα επιμενω να παει αν μπορει να το δει σε κανα καρφουρ απο κοντα. Οπως εχω ξαναπει και με κραξαν σε αλλο θεματακι ειναι η επιτυχια της ασχημιας
million_voices Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καποιος θα φαει ξυλο και θα το χασουμε γμτ :devil::devil:Περα απο την πλακα επιμενω να παει αν μπορει να το δει σε κανα καρφουρ απο κοντα. Οπως εχω ξαναπει και με κραξαν σε αλλο θεματακι ειναι η επιτυχια της ασχημιας χαχαχαχαχα και παιζουμε ξυλο καθε μερα στο γραφειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.