malice Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ζηταω την βοηθεια σας πανω στο προβλημα μου παιδια!Ειχα στο pc μου 2 80αρηδες δισκους, κ καποια στιγμη επειδη δεν ανοιγε καθολου, το εδωσα σε τεχνικο να δει μηπως ειχε χαλασει ο ενας απο τους 2 δισκους.Αποτελεσμα αντι να αλλαξει τον εναν δισκο αν ειχε προβλημα,εβγαλε κ τους 2. κ εβαλε εναν 120αρη.Με περασε για χαζη, κ μου πηρε κ ενα σωρο λεφτα....Εκεινο το διαστημα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω, κ περασε καιρος απο τοτε...Τωρα που ασχοληθηκα,διαπιστωσα οτι ο υπολογιστης σερνεται....Αλλαξα τις RAM,εβαλα μεγαλυτερες, αλλα παλι τα ιδια...Υπαρχουν 2 εικονιδια που αντιστοιχουν σε μοναδες δισκων που δεν υπαρχουν,κ που εμφανιζονται εστω κ αν τα καταργω...Τι μπορει να φταιει;Καταλαβατε τι μου εκανε ο κυριος;Αντι να αλλαξει τον 1 δισκο η εστω να μου προσθεσει κ τον καλο,μου τους εβγαλε τελειως.Μπορω να κανω κατι μονη μου τωρα;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δηλαδή δεν κράτησε ούτε backup, απλά σου έβγαλε τους 2 80άρηδες και σου έβαλε έναν 120άρη; Όταν λες σέρνεται, τι εννοείς ακριβώς; Πού σέρνεται; Ανέβασε screenshot με τα δύο εικονίδια που λες και πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου.
malice Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δυστυχως δεν εχω προσβαση τωρα στον υπολογιστη γιατι στελνω απ την δουλεια.Ιδεα δεν εχω μωρε για το τι μου εκανε...Τα εικονιδια ειναι ιδια με τις μοναδες dvd cd, απλα εχουν αλλο γραμμα. J το ενα.Οταν παταω εξαγωγη δεν ανοιγει τπτ.Μηπως υπηρχε διακλαδωτης λεω κ τον αφησε κενο; Αργει να ανοιξει, κ γραφει αργα σαν να ειναι φορτωμενος.....
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το πιο προφανές είναι ότι έχει γεμίσει σκουπίδια η registry από συνεχή (un)install κλπ. και ότι χρειάζεται ανασυγκρότηση (αν δεν του κάνεις τακτικά). Από 'κει και πέρα τι να σου πω, μπορεί να οφείλεται σε αρκετά πράγματα το σύρσιμο (:Ρ)
malice Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θα κανω, Κ ελπιζω να γινει δουλεια, γιατι αν τον ξανακαλεσω,θα ζηταει αλλα παλι...Σκεψου οτι μου ζητησε 120 ευρω για 2 ram 1 gb,κ τις αλλαξα μονη με 70 ευρω.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.